Prijs voor huurwoningen in Ijlst (Friesland)

De huurprijzen van woningen in Ijlst, in de provincie Friesland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.561,2
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 4
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ijlst is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 4. In de volgende maand, Juni, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 4 por m². De 2 volgende maanden (Juli, Augustus) kenmerken zich door een daling van zo’n 88 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 67 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 3,75, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 2,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ijlst (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Mei,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.740. In Juni blijft die prijs hangen rond € 1.740. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 1.740 tot € 1.739. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.739,5 tot € 424, een daling van 24 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Ijlst
Aantallen gebruikte woningen in Friesland
Geen data
Geen data
2
8.546
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen