Prijs voor huurwoningen in Hummelo (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Hummelo, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.017,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 44,33
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Hummelo is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 65. In de volgende maand, November, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 4 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 0. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 186 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 17,25 per m²), en die van de laatste twee maanden, Februari en Maart (€ 32 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Hummelo (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Oktober,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.002. In November blijft die prijs hangen rond € 1.050. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 513 tot een gemiddelde van € 500 tussen Februari en Maart.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Hummelo
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
12
21.790
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen