Prijs voor huurwoningen in Huijbergen (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Huijbergen, in de provincie Noord Brabant, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 987
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,17
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Huijbergen is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9. In de volgende maand, November, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 9 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 9 naar € 9 per m². In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 106 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 9 per m²), en die van de laatste twee maanden, Februari en Maart (€ 9,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Huijbergen (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Oktoberbedraagt € 1.686.In de volgende maand, November,is er en grote daling te zien tot € 769. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 72 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.055,75 tot € 849,5, een daling van 80 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 9 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Huijbergen, dat zo’n € 775 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 9 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Huijbergen, is het type "" waarvan de prijs € 775 bedraagt, zo’n 9 % minder duur dan het gemiddelde (€ 850) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Huijbergen
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 850
€ 10
30
77.604
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen