Prijs voor huurwoningen in Huijbergen (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Huijbergen, in de provincie Noord Brabant, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 854,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,55
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Huijbergen is gedaald in de voorbije maanden. In September bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9. In de volgende maand (Oktober) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 14,29 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 60. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 75 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,32, en die van de laatste twee maanden Januari en Februari, € 7 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Huijbergen (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. In Septemberbedraagt de huurprijs€ 849. Deze prijs loopt op in Oktober tot € 898. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 873,5 tot € 834,5. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 854 tot een gemiddelde van € 854,5 tussen Januari en Februari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 10 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Huijbergen, dat zo’n € 764 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 10 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Huijbergen, is het type "" waarvan de prijs € 764 bedraagt, zo’n 10 % minder duur dan het gemiddelde (€ 847) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs februari
Gemiddelde prijs per m² februari
Aantallen gebruikte woningen in Huijbergen
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 847
€ 7
16
69.678
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen