Prijs voor huurwoningen in Huijbergen (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Huijbergen, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 854,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,22
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Huijbergen is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8. In de volgende maand, Juni, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 8 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 8 naar € 8 per m². In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 146 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 8 per m²), en die van de laatste twee maanden, September en Oktober (€ 11,65 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Huijbergen (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Meibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 768. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Juni, oplopende tot tot € 903. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 835,5 tot € 855,5. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 845,5 tot een gemiddelde van € 873,5 tussen September en Oktober.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 14 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Huijbergen, dat zo’n € 768 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 14 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Huijbergen, is het type "" waarvan de prijs € 768 bedraagt, zo’n 14 % minder duur dan het gemiddelde (€ 898) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Huijbergen
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 898
€ 14,29
22
93.630
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen