Prijs voor huurwoningen in Hilvarenbeek (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Hilvarenbeek, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.222,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,33
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Hilvarenbeek is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 16,59. In de volgende maand, Augustus, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 10,42 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 75. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 88 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 11,8, en die van de laatste twee maanden November en December, € 10,41 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Hilvarenbeek (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.146. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot € 1.331. De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 93, in vergelijking met de 2 eerste maanden. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 106 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 1.197,75)en de 2 laatste, November y December (€ 1.271).

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 2 kamers het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 15 % goedkoper dan het gemiddelde in Hilvarenbeek van zo’n € 1.395. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 1 met een gemiddelde prijs van € 2.442. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 1 kamer hebben, zo´n 75 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 2 kamers, met een prijs van zo´n € 1.179.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Hilvarenbeek, is het type "" waarvan de prijs € 1.179 bedraagt, zo’n 15 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.395) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Hilvarenbeek
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 1.395
€ 11,36
98
79.626
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen