Prijs voor huurwoningen in Hilvarenbeek (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Hilvarenbeek, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.157,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,8
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Hilvarenbeek is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,17. In de volgende maand (November) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9,47 por m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 126 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 9,97 naar een gemiddelde in Februari en Maart van € 9,48 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Hilvarenbeek (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Oktober,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.099. In November blijft die prijs hangen rond € 1.147. In de 2 volgende maanden (December, Januari)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.123 in de twee eerste maanden tot € 1.259,5. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 91 %, dalende van € 1.191,25 tot € 1.089,5 in Februari en Maart.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde in Hilvarenbeek van zo’n € 850. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 1.173. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 38 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 850.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde (€ 8,95 / m²) in Hilvarenbeek. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Hilvarenbeek, is het type "" waarvan de prijs € 1.173 bedraagt, zo’n 38 % duurder dan het gemiddelde (€ 850) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Hilvarenbeek
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 850
€ 8,95
76
67.062
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen