Prijs voor huurwoningen in Heerle (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Heerle, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 785,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 4,4
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Heerle is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In September bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Oktober) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 6 por m². In de 2 volgende maanden (November, December) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 267 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 5,5, en die van de laatste twee maanden Januari en Februari, per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Heerle (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Septemberbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Oktober, oplopende tot tot € 846. In de 2 volgende maanden (November, December)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 423 in de twee eerste maanden tot € 723, meer bepaald een prijsstijging van 171 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 143 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 573 in de laatste 4 maanden en € 818 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Februari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Heerle, dat zo’n € 801 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 2 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Heerle, is het type "" waarvan de prijs € 801 bedraagt, zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde (€ 818) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs februari
Gemiddelde prijs per m² februari
Aantallen gebruikte woningen in Heerle
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 818
Geen data
16
69.678
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen