Prijs voor huurwoningen in Heerde (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Heerde, in de provincie Gelderland, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.186,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,22
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Heerde is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7,58. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 10,84 por m². De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling van zo’n 92 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 79 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 8,84, en die van de laatste twee maanden November en December, € 7 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Heerde (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.353.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 1.021. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 71 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 152 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.012,25 in de laatste 4 maanden en € 1.534 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 73 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Heerde, dat zo’n € 1.859 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 73 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Heerde, is het type "" waarvan de prijs € 1.859 bedraagt, zo’n 73 % duurder dan het gemiddelde (€ 1.076) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Heerde
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 1.076
€ 7
70
35.868
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen