Prijs voor huurwoningen in Hasselt (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Hasselt, in de provincie Overijssel, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 987,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 17,19
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Hasselt is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Februari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,49. In de volgende maand, Maart, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (April, Mei) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 631 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 77 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 15,51, en die van de laatste twee maanden Juni en Juli, € 11,94 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Hasselt (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Februaribedraagt € 915.In de volgende maand, Maart,is er en grote daling te zien tot . In de 2 volgende maanden (April, Mei)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 457,5 in de twee eerste maanden tot € 1.011, meer bepaald een prijsstijging van 221 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 136 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 734,25 in de laatste 4 maanden en € 1.000 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juli.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 29 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Hasselt, dat zo’n € 781 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 29 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Hasselt, is het type "" waarvan de prijs € 781 bedraagt, zo’n 29 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.100) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Hasselt
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 1.100
€ 14,86
52
14.996
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Overijssel