Prijs voor huurwoningen in Halfweg (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Halfweg, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.321
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 17,69
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Halfweg is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 18,34. In de volgende maand, November, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 18,06 por m². De 2 volgende maanden (December, Januari) kenmerken zich door een daling van zo’n 93 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 51 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 17,61, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 9,01 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Halfweg (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktoberbedraagt de huurprijs€ 1.028. Deze prijs loopt op in November tot € 1.092. In de 2 volgende maanden (December, Januari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.060 in de twee eerste maanden tot € 1.542,5, meer bepaald een prijsstijging van 146 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.301,25 tot € 700, een daling van 54 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Halfweg
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
Geen data
Geen data
46
135.394
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Noord Holland