Prijs voor huurwoningen in Grubbenvorst (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Grubbenvorst, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.274
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 13,01
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Grubbenvorst is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Januari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Februari) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 12,28 por m². In de 2 volgende maanden (Maart, April) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 238 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 114 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 10,37 per m²), en die van de laatste twee maanden, Mei en Juni (€ 11,8 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Grubbenvorst (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Januaribedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Februari, oplopende tot tot € 1.236. In de 2 volgende maanden (Maart, April)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 618 in de twee eerste maanden tot € 1.458,5, meer bepaald een prijsstijging van 236 %. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 107 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 1.038,25)en de 2 laatste, Mei y Juni (€ 1.108,5).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 26 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Grubbenvorst, dat zo’n € 938 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 26 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Grubbenvorst, is het type "" waarvan de prijs € 938 bedraagt, zo’n 26 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.262) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Grubbenvorst
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.262
€ 14,59
36
23.258
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Grubbenvorst