Prijs voor huurwoningen in Gorredijk (Friesland)

De huurprijzen van woningen in Gorredijk, in de provincie Friesland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 958
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,91
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Gorredijk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Januari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,34. In de volgende maand, Februari, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 11,48 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 0. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 5,45, en die van de laatste twee maanden Mei en Juni, per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Gorredijk (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Januaribedraagt € 986. In Februari kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 930. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 479 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Gorredijk
Aantallen gebruikte woningen in Friesland
Geen data
Geen data
18
7.126
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Gorredijk