Prijs voor huurwoningen in Gemonde (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Gemonde, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.308
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,3
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Gemonde is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 2. In de volgende maand (December) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9,39 por m². In de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 184 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 70 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 8,1, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 5,69 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Gemonde (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, November,bedraagt de gemiddelde prijs € 989. In December blijft die prijs hangen rond € 995. In de 2 volgende maanden (Januari, Februari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 992 in de twee eerste maanden tot € 1.389, meer bepaald een prijsstijging van 140 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 130 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.190,5 in de laatste 4 maanden en € 1.543 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y April.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 13 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Gemonde, dat zo’n € 1.120 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 13 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Gemonde, is het type "" waarvan de prijs € 1.120 bedraagt, zo’n 13 % duurder dan het gemiddelde (€ 988) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Gemonde
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 988
€ 1
42
81.984
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Gemonde