Prijs voor huurwoningen in Eygelshoven (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Eygelshoven, in de provincie Limburg, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 687,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,89
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Eygelshoven is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7,99. In de volgende maand, Juli, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 8,41 por m². In de 2 volgende maanden (Augustus, September) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 8,2 naar € 8,64 per m², meer bepaald met zo’n 105 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 117 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 8,42 per m²), en die van de laatste twee maanden, Oktober en November (€ 9,85 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Eygelshoven (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Junibedraagt € 731. In Juli kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 671. De 2 volgende maanden (Augustus, September) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 93, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 677,25 tot een gemiddelde van € 708 tussen Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 11 % goedkoper dan het gemiddelde in Eygelshoven van zo’n € 670. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 630. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 6 % minder duur dan het gemiddelde, en de hierna minder dure woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 596.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 42 % duurder dan het gemiddelde (€ 14 / m²) in Eygelshoven. De woningen met de duurste prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 42 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Eygelshoven, is het type "" waarvan de prijs € 630 bedraagt, zo’n 6 % minder duur dan het gemiddelde (€ 670) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Eygelshoven
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 670
€ 9,89
282
26.806
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen