Prijs voor huurwoningen in Ellewoutsdijk (Zeeland)

De huurprijzen van woningen in Ellewoutsdijk, in de provincie Zeeland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 995
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 6
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ellewoutsdijk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Februari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 6. In de volgende maand, Maart, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 3 naar € 3 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 3, en die van de laatste twee maanden Juni en Juli, per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ellewoutsdijk (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Februaribedraagt € 995.In de volgende maand, Maart,is er en grote daling te zien tot . In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 497,5 tot € 497,5. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 497,5 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Ellewoutsdijk
Aantallen gebruikte woningen in Zeeland
Geen data
Geen data
0
8.592
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen