Prijs voor huurwoningen in Ell (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Ell, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.065,2
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 6,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ell is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9,5. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 9,5 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 61. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 13 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7,62, en die van de laatste twee maanden November en December, € 1 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ell (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juli,bedraagt de gemiddelde prijs € 950. In Augustus blijft die prijs hangen rond € 950. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 950 in de twee eerste maanden tot € 1.094, meer bepaald een prijsstijging van 115 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.022 tot € 619, een daling van 61 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Ell
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
34
33.910
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen