Prijs voor huurwoningen in Dwingeloo (Drenthe)

De huurprijzen van woningen in Dwingeloo, in de provincie Drenthe, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 884,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,24
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Dwingeloo is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 12,32. In de volgende maand, Augustus, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 8,95 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 28. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 6,82 naar een gemiddelde in November en December van € 6,97 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Dwingeloo (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 745. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot € 940. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 50 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 151 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 630,25 in de laatste 4 maanden en € 950,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 150 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Dwingeloo, dat zo’n € 2.518 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 150 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Dwingeloo, is het type "" waarvan de prijs € 2.518 bedraagt, zo’n 150 % duurder dan het gemiddelde (€ 1.006) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Dwingeloo
Aantallen gebruikte woningen in Drenthe
€ 1.006
€ 6,94
120
8.014
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen