Prijs voor huurwoningen in Dronrijp (Friesland)

De huurprijzen van woningen in Dronrijp, in de provincie Friesland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 500,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,44
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Dronrijp is gedaald in de voorbije maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9,89. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 9,35 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 9,62 naar € 9,35 per m². In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 9,49 naar een gemiddelde in December en Januari van € 9,35 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Dronrijp (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustusbedraagt € 713.In de volgende maand, September,is er en grote daling te zien tot € 458. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 78 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 88 %, dalende van € 521,75 tot € 458 in December en Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 46 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Dronrijp, dat zo’n € 669 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 46 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Dronrijp, is het type "" waarvan de prijs € 669 bedraagt, zo’n 46 % duurder dan het gemiddelde (€ 458) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Dronrijp
Aantallen gebruikte woningen in Friesland
€ 458
€ 9,35
78
8.208
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen