Prijs voor huurwoningen in Diepenveen (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Diepenveen, in de provincie Overijssel, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.024,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,23
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Diepenveen is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In December bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11. In de volgende maand (Januari) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 13,13 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 0. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 182 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 6,03 per m²), en die van de laatste twee maanden, April en Mei (€ 11 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Diepenveen (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In Decemberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 815. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Januari, oplopende tot tot € 1.313. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 38 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 150 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 731,5 in de laatste 4 maanden en € 1.098 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Mei.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 29 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Diepenveen, dat zo’n € 782 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 29 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Diepenveen, is het type "" waarvan de prijs € 782 bedraagt, zo’n 29 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.098) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Diepenveen
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 1.098
€ 11
26
15.256
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen