Prijs voor huurwoningen in Diepenveen (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Diepenveen, in de provincie Overijssel, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.023,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Diepenveen is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (April) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 11 por m². In de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 191 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 81 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 8, en die van de laatste twee maanden Juli en Augustus, € 6,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Diepenveen (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maartbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand April, oplopende tot tot € 1.098. In de 2 volgende maanden (Mei, Juni)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 549 in de twee eerste maanden tot € 956, meer bepaald een prijsstijging van 174 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 140 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 752,5 in de laatste 4 maanden en € 1.054 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Augustus.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Diepenveen, dat zo’n € 779 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 2 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Diepenveen, is het type "" waarvan de prijs € 779 bedraagt, zo’n 2 % minder duur dan het gemiddelde (€ 797) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Diepenveen
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 797
Geen data
22
13.576
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen