Prijs voor huurwoningen in Diepenveen (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Diepenveen, in de provincie Overijssel, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 837,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 6,21
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Diepenveen is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10. In de volgende maand, Juni, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 11,03 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 43. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 7 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7,51, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 0,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Diepenveen (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Meibedraagt € 969.In de volgende maand, Juni,is er en grote daling te zien tot € 816. De 2 volgende maanden (Juli, Augustus) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 90, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 847 tot € 399,5, een daling van 47 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Diepenveen
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
Geen data
Geen data
22
21.758
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen