Prijs voor huurwoningen in Boekel (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Boekel, in de provincie Noord Brabant, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.136
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,96
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Boekel is gedaald in de voorbije maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9,6. In de volgende maand, Juli, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 9,44 por m². De 2 volgende maanden (Augustus, September) kenmerken zich door een daling van zo’n 92 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 94 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,16, en die van de laatste twee maanden Oktober en November, € 8,58 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Boekel (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juni,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.038. In Juli blijft die prijs hangen rond € 1.011. In de 2 volgende maanden (Augustus, September)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.024,5 in de twee eerste maanden tot € 1.217, meer bepaald een prijsstijging van 119 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 1.120,75 tot een gemiddelde van € 1.166,5 tussen Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 32 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Boekel, dat zo’n € 1.282 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 32 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"2 onder 1 kap" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 18 % goedkoper dan het gemiddelde in Boekel met een prijs van € 968. Het volgende type minder dure woningen is "” met een gemiddelde prijs van € 1.282. Het duurste type woning komt overeen met "", zo’n 32 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "2 onder 1 kap", met een prijs van zo’n € 790.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "2 onder 1 kap met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m². Het minst dure type woning is "2 onder 1 kap" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Boekel
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 968
€ 9,16
112
68.994
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen