Prijs voor huurwoningen in Blaricum (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Blaricum, in de provincie Noord Holland, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 2.792,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 18,45
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Blaricum is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 17,4. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 17,71 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 17,56 naar € 18,48 per m², meer bepaald met zo’n 105 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 107 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 18,01 per m²), en die van de laatste twee maanden, November en December (€ 19,32 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Blaricum (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 2.520.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 1.662. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs gestegen van gemiddeld € 2.091 in de twee eerste maanden tot € 2.329,5. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 179 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 2.210,25 in de laatste 4 maanden en € 3.956 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 43 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Blaricum, dat zo’n € 2.230 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 43 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 44 % minder duur dan het gemiddelde (€ 11 / m²) in Blaricum. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 44 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Blaricum kan men vaststellen dat het type "Woning" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 2.230, zo’n 43 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Woning", zo’n 43 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 11 / m². Het minst dure type woning is "Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 11 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Blaricum
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 3.899
€ 19,73
146
102.442
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen