Prijs voor huurwoningen in Beuningen (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Beuningen, in de provincie Gelderland, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 973,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,04
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Beuningen is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10. In de volgende maand, Juni, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 10,27 por m². De 2 volgende maanden (Juli, Augustus) kenmerken zich door een daling van zo’n 86 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 119 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 9,43 per m²), en die van de laatste twee maanden, September en Oktober (€ 11,26 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Beuningen (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Mei,bedraagt de gemiddelde prijs € 892. In Juni blijft die prijs hangen rond € 873. In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus)is de prijs gestegen van gemiddeld € 882,5 in de twee eerste maanden tot € 1.008. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 109 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 945,25)en de 2 laatste, September y Oktober (€ 1.029,5).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 66 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Beuningen, dat zo’n € 1.406 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 66 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Beuningen, is het type "" waarvan de prijs € 1.406 bedraagt, zo’n 66 % duurder dan het gemiddelde (€ 845) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Beuningen
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 845
€ 11,51
72
42.518
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen