Prijs voor huurwoningen in Beetsterzwaag (Friesland)

De huurprijzen van woningen in Beetsterzwaag, in de provincie Friesland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 927,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5,08
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Beetsterzwaag is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Februari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 6. In de volgende maand, Maart, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 4 por m². In de 2 volgende maanden (April, Mei) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 5 naar € 5,5 per m², meer bepaald met zo’n 110 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 90 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 5,25, en die van de laatste twee maanden Juni en Juli, € 4,73 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Beetsterzwaag (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. De gemiddelde prijs in de maand Februaribedraagt € 927. In Maart kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 849. In de 2 volgende maanden (April, Mei)is de prijs gestegen van gemiddeld € 888 in de twee eerste maanden tot € 984,5. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 936,25 tot een gemiddelde van € 910,5 tussen Juni en Juli.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 12 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Beetsterzwaag, dat zo’n € 1.070 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 12 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Beetsterzwaag, is het type "" waarvan de prijs € 1.070 bedraagt, zo’n 12 % duurder dan het gemiddelde (€ 955) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Beetsterzwaag
Aantallen gebruikte woningen in Friesland
€ 955
€ 3
54
9.904
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Beetsterzwaag