Prijs voor huurwoningen in Beekbergen (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Beekbergen, in de provincie Gelderland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 807
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 13,38
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Beekbergen is gedaald in de voorbije maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 14,51. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 13,58 por m². De 2 volgende maanden (Juni, Juli) kenmerken zich door een daling van zo’n 94 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 95 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 13,62, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, € 12,9 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Beekbergen (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. De gemiddelde prijs in de maand Aprilbedraagt € 797. In Mei kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 743. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 770 tot € 783,5. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 112 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 776,75)en de 2 laatste, Augustus y September (€ 867,5).

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 53 % goedkoper dan het gemiddelde in Beekbergen van zo’n € 850. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 670. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 4 kamers hebben, zo´n 2 % minder duur dan het gemiddelde, en de hierna minder dure woningen hebben 3 kamers, met een prijs van zo´n € 779.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 3 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 10 / m², het gemiddelde zijnde € 13,94 / m² in Beekbergen. De woningen met de gemiddeld duurste prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 130 % minder goedkoop dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een prijs van zo’n € 12 / m².

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Appartement" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 23 % goedkoper dan het gemiddelde in Beekbergen met een prijs van € 850. Het volgende type minder dure woningen is "Eengezinswoning” met een gemiddelde prijs van € 764. Het minst dure type woning komt overeen met "", zo’n 6 %minder duur dan het gemiddelde, gevolgd door "Recreatiewoning", met een prijs van zo’n € 792.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "Recreatiewoning", met een gemiddelde prijs van € 11 / m², gevolgd door "Eengezinswoning" aan € 12 / m². Het duurste type woning op basis van m² is "Appartement" met een prijs van € 14 / m² en daarna "Eengezinswoning" met een prijs van zo’n € 12 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Beekbergen
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 850
€ 13,94
616
45.288
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen