Prijs voor huurwoningen in Barendrecht (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Barendrecht, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.810,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 13,08
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Barendrecht is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 15,17. In de volgende maand, November, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 15,68 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 82. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 80 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 14,02, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 11,19 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Barendrecht (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktoberbedraagt de huurprijs€ 1.910. Deze prijs loopt op in November tot € 2.081. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 1.995,5 tot € 2.061. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 2.028,25 tot € 1.374, een daling van 68 %.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 39 % goedkoper dan het gemiddelde in Barendrecht van zo’n € 1.416. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 1.009. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 4 kamers hebben, zo´n 10 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 3 kamers, met een prijs van zo´n € 1.551.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 4 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 1 / m², het gemiddelde zijnde € 12,08 / m² in Barendrecht. De woningen met de minst dure prijzen zijn die met 2 kamers, zo´n 1 % goedkoper dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 3 kamers, met een prijs van zo’n € 10 / m².

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Appartement" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 4 % goedkoper dan het gemiddelde in Barendrecht met een prijs van € 1.416. Het volgende type minder dure woningen is "” met een gemiddelde prijs van € 1.382. Het minst dure type woning komt overeen met "", zo’n 2 %minder duur dan het gemiddelde, gevolgd door "Appartement", met een prijs van zo’n € 1.365.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Appartement met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m². Het minst dure type woning is "Appartement" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Barendrecht
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.416
€ 12,08
246
110.038
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Zuid Holland