Prijs voor huurwoningen in Balk (Friesland)

De huurprijzen van woningen in Balk, in de provincie Friesland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.069
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,98
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Balk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7,94. In de volgende maand, Juni, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 7,94 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 7,94 naar € 8 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 50 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7,97, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 4 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Balk (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Mei,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.033. In Juni blijft die prijs hangen rond € 1.033. In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.033 in de twee eerste maanden tot € 1.093. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.063 tot € 546,5, een daling van 51 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Balk
Aantallen gebruikte woningen in Friesland
Geen data
Geen data
24
8.546
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Friesland