Prijs voor huurwoningen in Arcen (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Arcen, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.150,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,27
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Arcen is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9,62. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 10 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 66. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 8,16 naar een gemiddelde in November en December van € 8,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Arcen (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 741. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot € 1.541. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.141 in de twee eerste maanden tot € 1.449,5, meer bepaald een prijsstijging van 127 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.295,25 tot € 861,5, een daling van 67 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 110 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Arcen, dat zo’n € 1.782 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 110 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Arcen, is het type "" waarvan de prijs € 1.782 bedraagt, zo’n 110 % duurder dan het gemiddelde (€ 849) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Arcen
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 849
€ 8
50
33.910
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen