Prijs voor huurwoningen in Arcen (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Arcen, in de provincie Limburg, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.151,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,74
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Arcen is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9. In de volgende maand, Mei, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9,84 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 9,42 naar € 9,28 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 80 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,35, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, € 7,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Arcen (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Aprilbedraagt € 1.455.In de volgende maand, Mei,is er en grote daling te zien tot € 875. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 68 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 152 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 980,25 in de laatste 4 maanden en € 1.493,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y September.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 24 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Arcen, dat zo’n € 1.788 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 24 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Arcen, is het type "" waarvan de prijs € 1.788 bedraagt, zo’n 24 % duurder dan het gemiddelde (€ 1.446) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Arcen
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 1.446
€ 5
56
42.476
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen