Prijs voor huurwoningen in Ameide (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Ameide, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 875,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5,74
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ameide is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 3. In de volgende maand, Mei, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 3 por m². In de 2 volgende maanden (Juni, Juli) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 307 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 82 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 6,11, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, € 5,03 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ameide (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, April,bedraagt de gemiddelde prijs € 747. In Mei blijft die prijs hangen rond € 747. In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 747 in de twee eerste maanden tot € 1.023,5, meer bepaald een prijsstijging van 137 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 885,25 tot een gemiddelde van € 857 tussen Augustus en September.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 23 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Ameide, dat zo’n € 741 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 23 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Ameide, is het type "" waarvan de prijs € 741 bedraagt, zo’n 23 % minder duur dan het gemiddelde (€ 968) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Ameide
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 968
€ 8,05
34
99.484
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen