1. 2 Bedrooms Dorpstraat, Valkenburg

  Valkenburg
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers valkenburg

  € 1.260

  For rent a very nice fully furnished 2 bedroom apartment in the siberhuis. Large livingroom with open kitchen of approx. 38m2. 2 bedrooms of approx 10m2 and... 

  3 foto’s

  22-mrt-2014 van XpatRentals.com - xpatrentals.com
 2. Studio Broekhem, Valkenburg

  Valkenburg
   1 kamer 

  € 550

  For rent in valkenburg. Studio with a surface of approx. 30m2. The studio is located in a beautiful monumental building and is located on the 2nd floor. The... 

  3 foto’s

  4-sep-2014 van XpatRentals.com - xpatrentals.com
 3. 2 Bedrooms Neerhem, Valkenburg

  Valkenburg
   3 kamers 

  € 1.050

  Valkenburg. Lt;stronggt;lt;brgt;lt;brgt;souterrain:lt;/stronggt;lt;brgt; luxurious... 

  3 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement parking centrum

  2 weken, 5 dagen geleden van XpatRentals.com - ...
 4. Ontvang email alerts voor vergelijkbare advertenties

  Je kan op ieder moment opzeggen

  We zullen je alle alerts gerelateerd aan deze zoekopdracht geheel kostenloos toesturen

 5. 2 Bedrooms Poststraat, Valkenburg

  Valkenburg
   3 kamers 

  € 1.080

  For rent in the center of valkenburg near maastricht, very spacious apartment with 2 bedrooms. The apartment is located on the second floor of the building... 

  3 foto’s

  2 weken, 1 dag geleden van XpatRentals.com - xp...
 6. Studio Oud Valkenburg, Schin Op Geul

  Schin Op Geul
   1 kamer 

  € 1.250

  For rent in schin op geul next to valkenburg, fully furnished appartments for short stay. The apartments have a livingroom, kitchen and seperate toilet... 

  3 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur studio oud

  4-sep-2014 van XpatRentals.com - xpatrentals.com
 7. 1 Bedroom Jan Deckerstraat, Valkenburg

  Valkenburg
   2 kamers  te huur appartement 2 kamers valkenburg

  € 550

  For rent very just fully decorated 2 room apartment o. About 34 m 2 located in the centre of valkenburg in a monumental object with high attention. Format... 

  2 foto’s

  4-sep-2014 van XpatRentals.com - xpatrentals.com
 8. 2 Bedrooms Lindenlaan, Valkenburg

  Valkenburg
   3 kamers 

  € 795

  For rent a fully furnished apartment in the center of valkenburg.Livingroom of approx 20m2, 2 bedrooms of approx 15m2 and 12 m2. Kitchen with gascookingplate,... 

  3 foto’s

  2-okt-2014 van XpatRentals.com - xpatrentals.com
 9. 1 Bedroom Dorpstraat, Valkenburg

  Valkenburg
   2 kamers 

  € 990

  For rent a very nice 1 bedroom apartment on the groundfloor. Livingroom with open kitchen of approx. 25m2. Bedroom with double bed of approx. 13m2. Bathroom... 

  3 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement bath

  30-jul-2014 van XpatRentals.com - xpatrentals.com
 10. 3 Bedrooms Oud Valkenburg, Schin Op Geul

  Schin Op Geul
   4 kamers  te huur appartement schin op geul

  € 1.250

  For rent in schin op geul next to valkenburg, fully furnished appartments for short stay. The apartments have a livingroom, kitchen and seperate toilet... 

  3 foto’s

  27-mrt-2014 van XpatRentals.com - xpatrentals.com
 11. Valkenburg Lb

  Valkenburg (Wilhelminalaan)
   

  € 750

  Gelegen in valkenburg, een respectabele, volledig gerenoveerd kantoorruimte van ca. 60m2. Aanwezig zijn een bergruimte, toilet en een keukenblok. De kosten. 

  5-apr-2013 van Jaap
 12. Valkenburg Lb

  Valkenburg (Emmabergweg)
   5 kamers 

  € 1.090

  Deze bungalow bevindt zich bovenaan de emmabergweg in valkenburg. Het pand heeft een grote voor- en achtertuin en is voorzien van zonnepanelen op het dak. 

  2 weken, 1 dag geleden van Jaap
 13. Bovenwoning Valkenburg Lb

  Valkenburg (Passage)
    te huur bovenwoning valkenburg

  € 900

  Passage 6c te valkenburg huurprijs € 900 per maand in het centrum van valkenburg gelegen moderne en luxe bovenwoning met dakterras. 

  10-sep-2014 van Jaap
 14. Bovenwoning Valkenburg Lb

  Valkenburg (Theodoor Dorrenplein)
   

  € 995

  8 te valkenburg huurprijs € 995 per maand ruime bovenwoning met 4 slaapkamers en dakterras gelegen in het centrum van valkenburg. In. 

  4-okt-2014 van Jaap
 15. Kantoorruimte Valkenburg Lb

  Valkenburg (Neerhem)
    te huur bedrijfspand valkenburg

  € 400

  43 te valkenburg huurprijs € 400 per maand aan de rand van het centrum van valkenburg gelegen kantoorruimte 85m² op tweede verdieping te huu. 

  22-mei-2014 van Jaap
 16. Bedrijfsruimte Valkenburg Lb

  Valkenburg (Geneindestraat)
   

  € 130

  1 te valkenburg huurprijs € 130 per m2 per jaar op goede zichtlocatie in het centrum van valkenburg gelegen kantoor/winkelruimte met parkeer. 

  18-sep-2013 van Jaap
Valkenburg

Wonen in het Heuvelland. Op een van de mooiste locaties van zuid Limburg. Aan de rand van het schitterende natuurgebied Gerendal.

Wonen in Valkenburg: Wonen in Valkenburg betekent kiezen voor toerisme, voor natuur, voor heuvels en voor de Bourgondische inslag. Valkenburg is een van de meest bezochte stadjes van Nederland. Van heinde en verre komen de toeristen voor een lang weekend of een week naar deze attractieve gemeente. Niet alleen biedt Vlakenburg heel wat aan vertier, wonderlijk genoeg kan men er ook zodanig wonen dat men geen last heeft van al die mensen.

Exclusief of luxe wonen is in Valkenburg geen probleem. U kunt kiezen voor een mergelstenen huis aan de Geul of een luxe villa op een helling van een van de heuvels, een luxe appartement of een mooi huis met uitzicht. Dankzij de unieke ligging, waarbij de Cauberg de bekendste heuvel vormt, kan men volop genieten van het zuid Limburgse landschap. Uiteraard herbergt Valkenburg zijn eigen brouwerij en liggen de wijnbergen niet al te ver er vandaan. De oude kasteelruïne wordt, evenals de mergelgrotten, dan ook regelmatig gebruikt voor een dorpsfeest.

Valkenburg ligt aan de A79, waardoor u snel in Maastricht of Heerlen bent. Of natuurlijk even doorrijdt naar België of Duitsland. Het vliegveld Maastricht is binnen het kwartier te bereiken. Via het oudste station van Nederland hebt u verbinding met de intercity naar het noorden of naar Belgje.

Valkenburg biedt heel wat aan winkelaanbod, maar vaak gericht op het toeristenpubliek. Voor shopping ligt Maastricht meer voor de hand of het outlet centrum van Maasmechelen. Natuurlijk is Aken ook een prima plek voor een leuke middag winkelen.

Voor wat betreft de scholingsmogelijkheden ligt wederom Maastricht voor de hand, met een uitstekende universiteit en meerder Hbo-opleidingen. Zo is Valkenburg qua afstand zeker ook te zien als forensengemeente voor Maastricht of Heerlen.

Interessante gegevens over Te Huur Valkenburg

We hadden gisteren 6 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 57, de afgelopen 15 dagen 114 en de afgelopen maand 198.

87% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Valkenburg is 2,733.

Het meest gezochte aantal kamers in Valkenburg is 3, gevolgd door 2 en 1 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Valkenburg in de wijken Wilhelminalaan en Emmabergweg.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Valkenburg, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Appartement Valkenburg, Te Huur Woning Valkenburg, Te Huur Studio Valkenburg. Of probeer eens wat anders met Te Huur Pand Valkenburg, Te Huur Appartement Parking Centrum.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos