1. Tussenwoning Terneuzen

  Terneuzen (Dijkstraat)
   3 kamers  te huur tussenwoning terneuzen

  € 995

  Te huur in terneuzen: zeer ruime, volledig gestoffeerde en gemeubileerde woning met 2 ruime slaapkamers en riant dakterras. Gelegen in een rustige straat. 

  Vergelijkbare huizen: te huur gemeubileerde woning zeeland

  23 okt. 2015 van Jaap
 2. Appartement Terneuzen

  Terneuzen (Beethovenhof)
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers terneuzen

  € 975

  Te huur in terneuzen: superluxe appartement, vlakbij het winkelcentrum zuidplein, dus in de directe nabijheid van supermarkten als albert heijn en lidl en. 

  2 weken, 1 dag geleden van Jaap
 3. Appartement Te Huur In Terneuzen

  Terneuzen
   85 m² € 11,47/m² 3 kamers 

  € 975

  Te huur in terneuzen: superluxe appartement, vlakbij het winkelcentrum zuidplein, dus in de directe nabijheid van supermarkten als albert heijn en lidl en meer... 

  26 foto’s

  1 week, 5 dagen geleden van Huurexpert+2
 4. Huis Te Huur In Terneuzen

  Terneuzen
   100 m² € 9,95/m² 3 kamers  te huur eengezinswoning terneuzen

  € 995

  Te huur in terneuzen: zeer ruime, volledig gestoffeerde en gemeubileerde woning met 2 ruime slaapkamers en riant dakterras. Gelegen in een rustige straat... 

  16 foto’s

  1 week, 5 dagen geleden van Huurexpert
 5. Woning Aan De Beethovenhof Te Terneuzen

  Terneuzen
   85 m² € 11,47/m² 3 kamers 

  € 975

  Te huur in terneuzen: superluxe appartement, vlakbij het winkelcentrum zuidplein, dus in de directe nabijheid van supermarkten als albert heijn en lidl en meer... 

  7 foto’s

  2 weken, 1 dag geleden van Huurstunt - Huu...+1
 6. Woning Aan De Dijkstraat Te Terneuzen

  Terneuzen
   155 m² € 6,42/m² 3 kamers  te huur woning 3 kamers terneuzen

  € 995

  Te huur in terneuzen: zeer ruime, volledig gestoffeerde en gemeubileerde woning met 2 ruime slaapkamers en riant dakterras. Gelegen in een rustige straat... 

  7 foto’s

  23 okt. 2015 van Huurstunt - Huurstunt.nl+1
 7. 3 Kamer Appartement Beethovenhof Terneuzen

  Terneuzen (oudelandser-hoeve-terneuzen)
   85 m² € 11,47/m² 3 kamers 

  € 975

  Te huur in terneuzen: superluxe appartement, vlakbij het winkelcentrum zuidplein, dus in de directe. 

  2 weken, 2 dagen geleden van Huurwoningen
 8. Appartement Terneuzen

  Terneuzen (Steenkamplaan)
   3 kamers 

  € 795

  Te huur: fraai, volledig gestoffeerd 3-kamer appartement in het centrum van terneuzen. Het appartement is gelegen nabij het stadscentrum van terneuzen. U h. 

  5 nov. 2015 van Jaap
 9. TerneuzenBIJGEWERKT

  Terneuzen (Herengracht)
   

  Raadplegen

  Representatief kantoorpand (woonhuis), gelegen op een a1 toplocatie in het centrum van terneuzen, nabij de markt en de winkelpromenade. Bouwjaar ca. 1920 e. 

  Vergelijkbare huizen: te huur herengracht

  1 dag, 8 uur geleden van Jaap
 10. TerneuzenBIJGEWERKT

  Terneuzen (Eerste Verbindingsstraat)
   

  Raadplegen

  Midden in het centrum van terneuzen gelegen garagebox. De oppervlakte van de garage bedraagt ca. 18 m2 ( 6 x 3 m.) elektra aanwezig. 

  1 dag, 8 uur geleden van Jaap
 11. Serviceflat Terneuzen

  Terneuzen (Stuvesande)
   2 kamers  te huur serviceflat terneuzen

  € 931

  Te huur mooi hoekappartement met 2 kamers en 2 balkons op de 2e verdieping, met uitzicht over terneuzen en de westerschelde. Residentie terneuzen is ee. 

  3 sep. 2015 van Jaap
 12. Kantoorruimte Terneuzen

  Terneuzen (Axelsedam)
   

  € 105

  Representatieve kantoorruimte in het prestigieuze "dampoortgebouw" in het centrum van terneuzen. Het gebouw heeft een moderne uitstraling en een goed voo. 

  1 week, 2 dagen geleden van Jaap
 13. Tussenwoning Terneuzen

  Terneuzen (Bachlaan)
   4 kamers  te huur tussenwoning 4 kamers terneuzen

  € 1.100

  Te huur: een volledig gestoffeerde en gemeubileerde tussenwoning in terneuzen voor maximaal 5 personen. De woning is gelegen op loopafstand van het winkelc. 

  5 dec. 2014 van Jaap
 14. Appartement Terneuzen

  Terneuzen (Fahrenheitlaan)
   3 kamers 

  € 1.150

  Te huur: een zeer fraai, volledig gerenoveerd, gestoffeerd en gemeubileerd appartement in terneuzen, gelegen op de 12e verdieping van een appartementencomp. 

  Vergelijkbare huizen: te huur volledig gerenoveerd appartement zeeland

  6 dagen, 8 uur geleden van Jaap
 15. Appartement Terneuzen

  Terneuzen (Laan Van Othene)
   3 kamers 

  € 1.250

  Te huur: een schitterend, volledig gestoffeerd en gemeubileerd appartement in terneuzen, op de 2e verdieping van een kleinschalig exclusief appartementenco. 

  4 okt. 2015 van Jaap
Terneuzen

Terneuzen, stad aan het water: Heeft u altijd in het mooie Zeeland willen wonen? Dan is Terneuzen misschien wel de plek voor u om een woning te kopen. Terneuzen heeft een belangrijke functie in Zeeuws-Vlaanderen. In Terneuzen ligt namelijk een streekziekenhuis. Het heeft na Rotterdam en Amsterdam de grootste haven in Nederland. Een belangrijke werkgever voor de inwoners uit Terneuzen is een chemisch bedrijf. Wanneer u graag wilt wonen in het gezellige Zeeland, maar tegelijkertijd ook weer voorzien wilt zijn van de meest moderne voorzieningen, dan kunt u uitstekend terecht in Terneuzen. De makelaar kan u van alles vertellen over de voorzieningen die er in Terneuzen aanwezig zijn.

De historie van Terneuzen: De historie van Terneuzen gaat terug naar de 12e eeuw na Christus. Gent in België speelde destijds een belangrijke rol. Dit kwam vooral vanwege de handel en scheepvaart. Terneuzen is daarnaast ook bekend vanwege De Vliegende Hollander. Terneuzen heeft verschillende bezienswaardigheden die het wonen zeer aantrekkelijk maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de boulevard waar u heerlijk kunt wandelen, maar ook uitstekend een drankje kunt doen of lekker kunt eten. Oud-Terneuzen is ook een schitterende plek om te wonen vanwege de historische huisjes en straatjes. U kunt dus zeer sfeervol wonen in Terneuzen!

Divers wonen in Terneuzen: Naast een oude binnenstad heeft Terneuzen ook verschillende nieuwbouwwijken. Wanneer u meer de voorkeur heeft voor een nieuwbouwwoning, dan kunt u ook prima terecht in Terneuzen. Uiteraard kunt u ook een woning kopen in de buurt van de havens, wanneer u een liefhebber bent van schepen en water. Qua vervoer zijn er wel 27 verschillende buslijnen in Terneuzen. U zult dus altijd op de plaats van uw bestemming aankomen, mocht u geen beschikking hebben over een auto. Terneuzen kent ook diverse leuke festivals, zoals de Havendagen in juni en het Jazz Festival.

Interessante gegevens over Te Huur Terneuzen

90% van de Woningen te huur heeft foto's. Gemiddeld heeft een advertentie voor Te Huur Terneuzen 4,733 foto's.

Het meest gezochte aantal kamers in Terneuzen is 3, gevolgd door 4 en 2 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Terneuzen in de wijken Dijkstraat en Beethovenhof.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Terneuzen, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Woning Terneuzen, Te Huur Appartement Terneuzen, Te Huur Bedrijfspand Terneuzen. Of probeer eens wat anders met Te Huur Studio Terneuzen, Te Huur Gemeubileerde Woning Zeeland.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos