1. Terneuzen

  Terneuzen (Axelsestraat)
   

  € 30.000

  Goed gelegen kantoorpand nabij het centrum, goed bereikbaar. Het totale oppervlak is ca. 300 m2, begane grond ca. 200 m2, 1e verdieping ca. 60 m2 en 

  Vergelijkbare huizen: te huur grond terneuzen, te huur kantoorpand

  24-dec-2012 van Jaap
 2. Appartement Terneuzen

  Terneuzen (Stuvesande)
    huur appartement terneuzen

  € 810

  Wonen in residentie terneuzen functionaliteit en wooncomfort hebben centraal gestaan bij het ontwerp van de appartementen van residentie terneuzen. De ha. 

  Vergelijkbare huizen: te huur 2 ha, te huur appartement zeeland

  1 week, 6 dagen geleden van Jaap
 3. Serviceflat Terneuzen

  Terneuzen (Stuvesande)
   2 kamers  huur serviceflat terneuzen

  € 922

  Te huur mooi hoekappartement met 2 kamers en 2 balkons op de 2e verdieping, met uitzicht over terneuzen en de westerschelde. Residentie terneuzen is ee. 

  Vergelijkbare huizen: te huur uitzicht ee, te huur hoekappartement

  15-sep-2013 van Jaap
 4. Ontvang email alerts voor vergelijkbare advertenties

  Je kan op ieder moment opzeggen

  We zullen je alle alerts gerelateerd aan deze zoekopdracht geheel kostenloos toesturen

 5. Garage Terneuzen

  Terneuzen (Spuistraat)
    huur parkeerplaats terneuzen

  € 56

  Omschrijving: te huur parkeerplaatsen met carport in het stadscentrum van terneuzen. De afgesloten parkeerplaatsen zijn via een elektronische. 

  Vergelijkbare huizen: te huur parkeerplaats, te huur parkeerplaats terneuzen

  26-dec-2012 van Jaap
 6. Hoekwoning Terneuzen

  Terneuzen (Jan Van Rompustraat)
   4 kamers  huur hoekwoning terneuzen

  € 750

  Te huur: een volledig gestoffeerde en gemeubileerde hoekwoning in terneuzen met 3 ruime slaapkamers. De woning is gelegen in een rustige straat en is voorz. 

  Vergelijkbare huizen: te huur ruime hoekwoning terneuzen, te huur ruime woning rustige straat zeeland

  5-dec-2013 van Jaap
 7. Bovenwoning Terneuzen

  Terneuzen (Nieuwstraat)
   2 kamers  huur bovenwoning terneuzen

  € 650

  Te huur: een eenvoudige, maar volledig gestoffeerde en gemeubileerde bovenwoning in het centrum van terneuzen. De bovenwoning is gelegen op de eerste verdi. 

  Vergelijkbare huizen: te huur eerste nieuwstraat, te huur bovenwoning terneuzen

  8-dec-2013 van Jaap
 8. Appartement Terneuzen

  Terneuzen (Vincent Van Goghstraat)
   3 kamers  huur appartement 3 kamers terneuzen

  € 850

  Te huur: een gestoffeerd en volledig gemeubileerd appartement met 2 slaapkamers in terneuzen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Via de en. 

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement eerste verdieping terneuzen, te huur gemeubileerd appartement zeeland

  6-feb-2013 van Jaap
 9. Studio Terneuzen

  Terneuzen (Nieuwediepstraat)
   1 kamer  huur studio terneuzen

  € 700

  Te huur: een volledig gestoffeerde en gemeubileerde studio in terneuzen op de begane grond van een tussenwoning. De studio beschikt over een eigen badkamer. 

  Vergelijkbare huizen: te huur studio terneuzen, te huur tussenwoning zeeland

  20-mrt-2014 van Jaap
 10. Kamer Terneuzen

  Terneuzen (Donze Visserstraat)
   1 kamer 

  € 425

  Te huur: een volledig gestoffeerde en gemeubileerde kamer in het centrum van terneuzen. De kamer is gelegen op de eerste verdieping en op loopafstand van a. 

  Vergelijkbare huizen: te huur kamer visserstraat, te huur kamer zeeland

  10-jan-2014 van Jaap
 11. Appartement Terneuzen

  Terneuzen (Laan Van Othene)
   3 kamers 

  € 975

  Te huur: een fraai, kaal appartement in terneuzen met 2 slaapkamers. Het appartement is gelegen op een schitterende woonlocatie direct aan de mooie woonwij. 

  Vergelijkbare huizen: te huur woonlocatie terneuzen, te huur direct terneuzen

  26-aug-2013 van Jaap
Terneuzen

Terneuzen, stad aan het water: Heeft u altijd in het mooie Zeeland willen wonen? Dan is Terneuzen misschien wel de plek voor u om een woning te kopen. Terneuzen heeft een belangrijke functie in Zeeuws-Vlaanderen. In Terneuzen ligt namelijk een streekziekenhuis. Het heeft na Rotterdam en Amsterdam de grootste haven in Nederland. Een belangrijke werkgever voor de inwoners uit Terneuzen is een chemisch bedrijf. Wanneer u graag wilt wonen in het gezellige Zeeland, maar tegelijkertijd ook weer voorzien wilt zijn van de meest moderne voorzieningen, dan kunt u uitstekend terecht in Terneuzen. De makelaar kan u van alles vertellen over de voorzieningen die er in Terneuzen aanwezig zijn.

De historie van Terneuzen: De historie van Terneuzen gaat terug naar de 12e eeuw na Christus. Gent in België speelde destijds een belangrijke rol. Dit kwam vooral vanwege de handel en scheepvaart. Terneuzen is daarnaast ook bekend vanwege De Vliegende Hollander. Terneuzen heeft verschillende bezienswaardigheden die het wonen zeer aantrekkelijk maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de boulevard waar u heerlijk kunt wandelen, maar ook uitstekend een drankje kunt doen of lekker kunt eten. Oud-Terneuzen is ook een schitterende plek om te wonen vanwege de historische huisjes en straatjes. U kunt dus zeer sfeervol wonen in Terneuzen!

Divers wonen in Terneuzen: Naast een oude binnenstad heeft Terneuzen ook verschillende nieuwbouwwijken. Wanneer u meer de voorkeur heeft voor een nieuwbouwwoning, dan kunt u ook prima terecht in Terneuzen. Uiteraard kunt u ook een woning kopen in de buurt van de havens, wanneer u een liefhebber bent van schepen en water. Qua vervoer zijn er wel 27 verschillende buslijnen in Terneuzen. U zult dus altijd op de plaats van uw bestemming aankomen, mocht u geen beschikking hebben over een auto. Terneuzen kent ook diverse leuke festivals, zoals de Havendagen in juni en het Jazz Festival.

Meer lezen » Meer gegevens »
Interessante gegevens over Te Huur Terneuzen

We hadden gisteren 15 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 38, de afgelopen 15 dagen 278 en de afgelopen maand 411.

Het meest gezochte aantal kamers in Terneuzen is 3, gevolgd door 2 en 1 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Terneuzen in de wijken Axelsestraat en Stuvesande.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Terneuzen, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Terneuzen Zeeland, Te Huur Woning Terneuzen, Te Huur Woning Zeeland Terneuzen. Of probeer eens wat anders met Te Huur Appartement Terneuzen, Te Huur Grond Terneuzen.

Meer lezen »

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers: