1. Woonhuis Te Huur In Sneek

  Sneek
   100 m² € 10/m² 1 kamer  te huur eengezinswoning sneek

  € 1.050

  Te huur aangeboden op een zeer royale kavel staand vrijstaand herenhuis. De woning beschikt over een zeer ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin... 

  3 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur woning openslaande deuren

  1 week geleden van Huurexpert
 2. Herenhuis, Hoekwoning Te Huur In Sneek

  Sneek
   175 m² € 6/m² 5 kamers  te huur eengezinswoning 5 kamers sneek

  € 1.100

  Dit fraai in stijl gemoderniseerd herenhuis is op een mooie locatie aan de stationsstraat gesitueerd en heeft o.A.Een ruime woonkeuken aan de achterzijde van... 

  12 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur friesland

  8 aug. 2015 van Huurexpert
 3. Sneek

  Sneek (Oude Oppenhuizerweg)
    te huur bedrijfspand sneek

  € 475

  Sneek. Oude oppenhuizerweg 77-7. Nu te huur voor een aangepaste scherpe huurprijs: € 475,= per maand ! Exclusief gelegen kantoor en atelier ruimte. 

  Vergelijkbare huizen: te huur atelier

  20 mrt. 2013 van Jaap
 4. Appartement Sneek

  Sneek (Sjarketorenstraat)
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers sneek

  € 792

  Appartement in het centrum van sneek, bestemd voor personen vanaf 50 jaar. Dit appartementengebouw kijkt uit op de prinsengracht en de waterpoort. Sneek is. 

  23 mei 2015 van Jaap
 5. Appartement Sneek

  Sneek (Grootzand)
   6 kamers  te huur appartement 6 kamers sneek

  € 995

  Oud en toch nieuw is de uitstraling van dit prachtig gerenoveerde en in de binnenstad van sneek gelegen appartement. De ruime woonkamer met half open k. 

  1 jul. 2015 van Jaap
 6. Woning Sneek

  Sneek (Pieter Sikkesstraat)
   4 kamers  te huur woning 4 kamers sneek

  € 700

  Locatie: mooie hoekwoning aan vijverpartij en op loopafstand van sneek centrum gelegen. Indeling: via de ruime hal met toilet komt u in de grot. 

  1 week, 3 dagen geleden van Jaap
 7. Woning Sneek

  Sneek (Waterpeil)
   4 kamers 

  € 899

  Beschrijving huurwoning fraaie woning bevind zich in de wijk de poort van sneek een nieuwe wijk gelegen op een unieke locatie, vlakbij het oude s. 

  6 aug. 2015 van Jaap
 8. Woning Aan De Waterpeil Te Sneek

  Sneek
   135 m² € 7/m² 4 kamers 

  € 899

  Fraaie woning bevind zich in de wijk de poort van sneek een nieuwe wijk gelegen... Entree van sneek. De poort van sneek grenst aan het vaarwater de geeuw. Tussen... 

  7 foto’s

  9 aug. 2015 van Huurstunt - Huurstunt.nl+1
 9. Huis Te Huur In Sneek

  Sneek
   100 m² € 7/m² 5 kamers 

  € 700

  Locatie: mooie hoekwoning aan vijverpartij en op loopafstand van sneek centrum gelegen. Indeling: via de ruime hal met toilet komt u in de grote woonkamer met een fraaie... 

  23 foto’s

  1 week, 2 dagen geleden van Huurexpert
 10. Bovenwoning 167 M2 Sneek

  Sneek (Oosterdijk)
   167 m² € 5/m² 3 kamers  te huur bovenwoning sneek

  € 765

  Ruime bovenwoning gelegen in de binnenstad van sneek. De bovenwoning is gelegen op de eerste en tweede verdieping. Entree, meterkast, trapopgang naar. 

  31 jul. 2015 van Jaap
 11. Woning Aan De Kaatsland Te Sneek

  Sneek
   80 m² € 7/m² 4 kamers  te huur appartement 4 kamers sneek

  € 550

  Van de binnenstad van sneek. Omschrijving begane grond met entree. Voor meer informatie zie... 

  7 foto’s

  5 aug. 2015 van Huurstunt - Huurstunt.nl+1
 12. Herenhuis Sneek

  Sneek (Stationsstraat)
    te huur herenhuis sneek

  € 1.100

  Gesitueerd en heeft o.A.Een ruime woonkeuken aan de achterzijde van het pand en een vrije achtertuin welke op het zuiden is gelegen. Kenmerkend detail is n 

  8 aug. 2015 van Jaap
 13. Studio Sneek

  Sneek (Korte Veemarktstraat)
   2 kamers  te huur studio sneek

  € 548

  Op dit moment zijn beschikbaar: studio 2. Huurprijs 630 euro per maand. Het betreft een studio met een woonkamer, separate slaapkamer en badkamer. Stud 

  8 feb. 2015 van Jaap
 14. Appartement Sneek

  Sneek (Stationsstraat)
   2 kamers  te huur appartement 2 kamers sneek

  € 825

  Locatie: het appartement is gesitueerd in de statige, groenrijke stationsstraat en heeft een zeer centrale ligging aan de rand van het centrum, in een 

  30 jul. 2015 van Jaap
 15. Woning Aan De Kleine Vos Te Sneek

  Sneek
   100 m² € 10/m² 5 kamers  te huur woning 5 kamers sneek

  € 1.050

  Te huur aangeboden op een zeer royale kavel staand vrijstaand herenhuis. De woning beschikt over een zeer ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin... 

  8 foto’s

  17 jul. 2015 van Huurstunt - Huurstunt.nl+1
Sneek

Wonen in Sneek, betekent wonen in een klein, actief, toeristisch stadje van ongeveer 33.000 inwoners. Sneek is gelegen in het centrum van een streek geliefd om zijn meren, waar diverse watersporten worden beoefend. De stad zelf heeft een jachthaven en een aantal zeilscholen.

De oude stad van Sneek of Snits, zoals de Friezen het noemen, is schattig en u kunt er genieten van een brede scala aan winkels, historische gevels en vele activiteiten. Het centrum is compact en karakteristiek, met smalle straatjes, een grachtengordel en de oude verdedigingslinie.

Alle soorten van recreatieve voorzieningen heeft u tot uw beschikking in en rond Sneek. Veel van deze activiteiten in Sneek zijn geconcentreerd rond de zogenaamde Sneek week. Een week van zeilwedstrijden op het Sneekermeer. Sneek biedt niet alleen zeilen, surfen, zwemmen en vissen, maar ook wandelen, fietsen, winkelen en het bezoeken van musea, parken en historische gebouwen .

Sneek ligt vlakbij het Sneekermeer en staat bekend om haar grachten en de Waterpoort; het symbool van de stad. Deze poort is gebouwd in 1613 en is uitzonderlijk mooi en bekend over de hele wereld als een symbool van Sneek. De poort is gemaakt van baksteen versierd met zandsteen en het beschermt de haveningang. Het centrale deel vormt een brug over de Geeuw en wordt geflankeerd door twee torentjes.

Als u wilt wonen in Sneek zijn er voldoende voorzieningen in de stad te vinden. Sneek heeft verschillende scholen, sport- en vrijetijdsverenigingen en de stad heeft een gevarieerd aanbod aan winkels, terrasjes, restaurants en cafés. Sneek is ooit verkozen tot leukste winkelstad boven de grote rivieren. Het centrum van Sneek is goed bereikbaar.

Ook kunt u genieten van de natuur in één van de prachtige parken of cultuur snuiven bij één van de musea, historische gebouwen en/of monumenten die Sneek rijk is.

Dit alles maakt van Sneek een interessante woonbestemming in Friesland.

Interessante gegevens over Te Huur Sneek

96% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Sneek is 5.

Het meest gezochte aantal kamers in Sneek is 4, gevolgd door 5 en 3 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Sneek in de wijken Oude Oppenhuizerweg en Sjarketorenstraat.

De gemiddelde prijs per vierkante meter voor deze zoekopdracht is € 7/m². Met een gemiddelde prijs van € 873 en een oppervlakte van 122m².

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Sneek, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Woning Sneek, Te Huur Appartement Sneek, Te Huur 2 Kamers Woning Sneek. Of probeer eens wat anders met Te Huur Kamer Joure, Te Huur Woning Openslaande Deuren.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos

Type woning