1. Tussenwoning Sneek

  Sneek (Dagpauwoog)
   5 kamers  te huur tussenwoning sneek

  € 995

  Tussenwoning - sneek - te huur

  1 jul. 2015 van Jaap
 2. Woning Sneek

  Sneek (Waterpeil)
   4 kamers  te huur woning 4 kamers sneek

  € 899

  Beschrijving huurwoning fraaie woning bevind zich in de wijk de poort van sneek een nieuwe wijk gelegen op een unieke locatie, vlakbij het oude s. 

  Vergelijkbare huizen: te huur unieke woning

  3 okt. 2015 van Jaap
 3. Woning Sneek

  Sneek (Pieter Sikkesstraat)
   4 kamers 

  € 700

  Locatie: mooie hoekwoning aan vijverpartij en op loopafstand van sneek centrum gelegen. Indeling: via de ruime hal met toilet komt u in de grot. 

  Vergelijkbare huizen: te huur toilet friesland

  25 aug. 2015 van Jaap
 4. Tussenwoning 155 M2 Sneek

  Sneek (Hein Doekesstraat)
   155 m² € 5,48/m² 5 kamers  te huur tussenwoning 5 kamers sneek

  € 850

  Omschrijving: voor een complete presentatie zie huizenlinq.Nl op loopafstand van het centrum van sneek prima tussenwoning in goede buurt. S. 

  2 dagen, 23 uur geleden van Jaap
 5. Bovenwoning 1200 M2 Sneek

  Sneek (Boegspriet)
   1.200 m² € 0,83/m² 3 kamers  te huur bovenwoning sneek

  € 995

  Tijdelijke verhuur!Periode in overleg, c.A. Een half jaar. Luxe appartement op toplocatie in de gezellige watersportstad sneek. In rustige omgeving, aan op. 

  1 dag, 23 uur geleden van Jaap
 6. Sneek

  Sneek (Oude Oppenhuizerweg)
    te huur bedrijfspand sneek

  € 475

  Deze op een prachtige locatie aan de houkesloot gelegen kantoor c.Q. Atelierruimte met eigen parkeerplaats ligt op de 1e verdieping van dit complex met sch 

  Vergelijkbare huizen: te huur prachtige locatie friesland

  20 mrt. 2013 van Jaap
 7. Woning 414 M2 Sneek

  Sneek (IT Harspit)
   414 m² € 2,72/m² 5 kamers  te huur woning 5 kamers sneek

  € 1.125

  10, 8604 vs sneek ruime 2/1-kapwoning met garage gelegen aan open vaarwater met ca. 12 meter eigen aanlegoever. Het vaarwater staat in verbinding met d. 

  8 okt. 2015 van Jaap
 8. Studio Sneek

  Sneek (Korte Veemarktstraat)
   2 kamers  te huur studio sneek

  € 548

  Op dit moment zijn er geen studio's beschikbaar. De huurprijs is exclusief gas/water/elektra. Dat bedraagt 150 euro per maand. Hierbij is ook inbegrepe 

  8 feb. 2015 van Jaap
 9. Appartement Sneek

  Sneek (Boegspriet)
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers sneek

  € 788

  Een prachtige locatie aan het water en dichtbij het centrum. Deze 3 verschillende appartementencomplexen stralen één en al luxe uit. Dit appartement is gel 

  3 nov. 2015 van Jaap
 10. Appartement Sneek

  Sneek (Marktstraat)
   1 kamer 

  € 730

  Op unieke locatie midden in het centrum gelegen appartement op de 1e verdieping. De winkels binnen handbereik en een schitterend uitzicht over de marktst 

  3 nov. 2015 van Jaap
 11. Hoekwoning Sneek

  Sneek (Apollovlinder)
   4 kamers  te huur hoekwoning sneek

  € 895

  Zeer ruime en nette woning in de gewilde sneker woonwijk duinterpen iii. Wat opvalt is de zeer luxe keuken die van alle gemakken is voorzien en een aparte 

  6 okt. 2015 van Jaap
 12. Appartement Sneek

  Sneek (Stationsstraat)
   2 kamers  te huur appartement 2 kamers sneek

  € 825

  Locatie: het appartement is gesitueerd in de statige, groenrijke stationsstraat en heeft een zeer centrale ligging aan de rand van het centrum, in een 

  30 jul. 2015 van Jaap
 13. Portiekflat Appartement Te Huur In Sneek

  Sneek
   80 m² € 9,12/m² 1 kamer 

  € 730

  Op unieke locatie midden in het centrum gelegen appartement op de 1e verdieping. De winkels binnen handbereik en een schitterend uitzicht over de marktstraat... 

  1 foto

  1 week, 1 dag geleden van Huurexpert
 14. Vrijstaande Woning Oppenhuizen

  Lippenhuizen (Eastwei)
   3 kamers  te huur vrijstaande woning lippenhuizen

  € 795

  Wat een plek! En wat een rust. In het schattige oppenhuizen, de goudkust van sneek. Volledig gemeubileerd luxe landhuis. Het ontbreekt werkelijk aan niets. 

  5 nov. 2015 van Jaap
 15. Woning Kimswerd

  Kimswerd (Tolheksleane)
   7 kamers  te huur woning kimswerd

  € 2.200

  Locatie: royaal vrijstaand woonhuis met zeven slaapkamers, gelegen op een rustige locatie, nabij grote plaatsen als harlingen, sneek en leeuwarden. H. 

  18 jul. 2015 van Jaap
Sneek

Wonen in Sneek, betekent wonen in een klein, actief, toeristisch stadje van ongeveer 33.000 inwoners. Sneek is gelegen in het centrum van een streek geliefd om zijn meren, waar diverse watersporten worden beoefend. De stad zelf heeft een jachthaven en een aantal zeilscholen.

De oude stad van Sneek of Snits, zoals de Friezen het noemen, is schattig en u kunt er genieten van een brede scala aan winkels, historische gevels en vele activiteiten. Het centrum is compact en karakteristiek, met smalle straatjes, een grachtengordel en de oude verdedigingslinie.

Alle soorten van recreatieve voorzieningen heeft u tot uw beschikking in en rond Sneek. Veel van deze activiteiten in Sneek zijn geconcentreerd rond de zogenaamde Sneek week. Een week van zeilwedstrijden op het Sneekermeer. Sneek biedt niet alleen zeilen, surfen, zwemmen en vissen, maar ook wandelen, fietsen, winkelen en het bezoeken van musea, parken en historische gebouwen .

Sneek ligt vlakbij het Sneekermeer en staat bekend om haar grachten en de Waterpoort; het symbool van de stad. Deze poort is gebouwd in 1613 en is uitzonderlijk mooi en bekend over de hele wereld als een symbool van Sneek. De poort is gemaakt van baksteen versierd met zandsteen en het beschermt de haveningang. Het centrale deel vormt een brug over de Geeuw en wordt geflankeerd door twee torentjes.

Als u wilt wonen in Sneek zijn er voldoende voorzieningen in de stad te vinden. Sneek heeft verschillende scholen, sport- en vrijetijdsverenigingen en de stad heeft een gevarieerd aanbod aan winkels, terrasjes, restaurants en cafés. Sneek is ooit verkozen tot leukste winkelstad boven de grote rivieren. Het centrum van Sneek is goed bereikbaar.

Ook kunt u genieten van de natuur in één van de prachtige parken of cultuur snuiven bij één van de musea, historische gebouwen en/of monumenten die Sneek rijk is.

Dit alles maakt van Sneek een interessante woonbestemming in Friesland.

Interessante gegevens over Te Huur Sneek

95% van de Woningen te huur heeft foto's. Gemiddeld heeft een advertentie voor Te Huur Sneek 1,067 foto's.

Het meest gezochte aantal kamers in Sneek is 5, gevolgd door 4 en 3 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Sneek in de wijken Dagpauwoog en Waterpeil.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Sneek, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Woning Sneek, Te Huur Appartement Sneek, Te Huur Woning Badkamer Sneek. Of probeer eens wat anders met Te Huur Leuke Woning Bolsward, Te Huur Unieke Woning.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos