1. Portiekflat Appartement Te Huur In Sneek

  Sneek
   95 m² € 8/m² 3 kamers  te huur appartement 3 kamers sneek

  € 745

  Namens huurwel te naarden verhuren wij in het mooie sneek fraaie appartementen... Het gezellige centrum van sneek met alle hedendaagse voorzieningen bevindt zich op loopafstand... 

  21 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement zuiden

  12 sep. 2015 van Huurexpert
 2. Appartement Te Huur In Sneek

  Sneek
   70 m² € 12/m² 3 kamers 

  € 850

  Sneek. Op de begane grond van het appartementencomplex bevinden zich meerdere... Sneek is een leuke stad met veel mogelijkheden tot recreatie. De stad is zeer... 

  3 dagen, 19 uur geleden van Huurexpert
 3. Eengezinswoning, Vrijstaande Woning Te Huur In Sneek

  Sneek
   128 m² € 11/m² 8 kamers  te huur eengezinswoning sneek

  € 1.350

  Op een voortreffelijke woonstand in de wijk de domp van sneek staat deze... Garage. De woning is per 1 november 2015 te huur. Het woonhuis heeft als bouwjaar... 

  23 foto’s

  1 week geleden van Huurexpert
 4. Eengezinswoning, 2 Onder 1 Kapwoning Te Huur In SneekNIEUW

  Sneek
   120 m² € 9/m² 5 kamers  te huur eengezinswoning 5 kamers sneek

  € 1.125

  It harspit 10, 8604 vs sneek ruime 2/1-kapwoning met garage gelegen aan open vaarwater met ca. 12 meter eigen aanlegoever. Het vaarwater staat in verbinding met de oudvaart... 

  3 foto’s

  19 uur geleden, en 9 minuten van Huurexpert
 5. Huis Te Huur In SneekNIEUW

  Sneek
   165 m² € 7/m² 6 kamers  te huur eengezinswoning 6 kamers sneek

  € 1.190

  Comfortabel en plezierig wonen aan het open vaarwater!Ruim pakhuis, recent en degelijk gebouwd in de woonwijk “de oudvaart’. De woning beschikt over 4 ruime... 

  33 foto’s

  19 uur geleden, en 9 minuten van Huurexpert
 6. Eengezinswoning, Tussenwoning Te Huur In Sneek

  Sneek
   174 m² € 7/m² 6 kamers 

  € 1.190

  Comfortabel en plezierig wonen aan het open vaarwater! Ruim pakhuis, recent en degelijk gebouwd in de woonwijk “de oudvaart’. De woning beschikt over 4 ruime... 

  3 dagen, 19 uur geleden van Huurexpert
 7. Tussenwoning Sneek

  Sneek (Dagpauwoog)
   5 kamers  te huur tussenwoning sneek

  € 995

  Tussenwoning - sneek - te huur

  Vergelijkbare huizen: te huur tussenwoning friesland

  1 jul. 2015 van Jaap
 8. Sneek

  Sneek (Oude Oppenhuizerweg)
    te huur bedrijfspand sneek

  € 475

  Sneek. Oude oppenhuizerweg 77-7. Nu te huur voor een aangepaste scherpe huurprijs: € 475,= per maand ! Exclusief gelegen kantoor en atelier ruimte. 

  Vergelijkbare huizen: te huur kantoor oude

  20 mrt. 2013 van Jaap
 9. Tussenwoning Sneek

  Sneek (Tred)
   5 kamers  te huur tussenwoning 5 kamers sneek

  € 846

  Deze luxe eengezinshuizen liggen aan de noordkant van sneek met een uitstekende ontsluiting via de rondweg. Het gezellige stadscentrum van sneek ligt op lo. 

  6 dagen, 19 uur geleden van Jaap
 10. Woning Sneek

  Sneek (Pieter Sikkesstraat)
   4 kamers  te huur woning 4 kamers sneek

  € 700

  Locatie: mooie hoekwoning aan vijverpartij en op loopafstand van sneek centrum gelegen. Indeling: via de ruime hal met toilet komt u in de grot. 

  25 aug. 2015 van Jaap
 11. Woning Sneek

  Sneek (Waterpeil)
   4 kamers 

  € 899

  Beschrijving huurwoning fraaie woning bevind zich in de wijk de poort van sneek een nieuwe wijk gelegen op een unieke locatie, vlakbij het oude s. 

  5 dagen, 19 uur geleden van Jaap
 12. Woning 414 M2 SneekNIEUW

  Sneek (IT Harspit)
   414 m² € 3/m² 5 kamers  te huur woning 5 kamers sneek

  € 1.125

  10, 8604 vs sneek ruime 2/1-kapwoning met garage gelegen aan open vaarwater met ca. 12 meter eigen aanlegoever. Het vaarwater staat in verbinding met d. 

  19 uur geleden, en 45 minuten van Jaap
 13. Herenhuis SneekBIJGEWERKT

  Sneek (Kleine Vos)
    te huur herenhuis sneek

  € 1.050

  Te huur aangeboden op een zeer royale kavel staand vrijstaand herenhuis met ruime oprit t.B.V. Meerdere auto's, ruime woonkamer en luxe keuken. De woning i. 

  19 uur geleden, en 46 minuten van Jaap
 14. Appartement Sneek

  Sneek (Stationsstraat)
   2 kamers  te huur appartement 2 kamers sneek

  € 825

  Locatie: het appartement is gesitueerd in de statige, groenrijke stationsstraat en heeft een zeer centrale ligging aan de rand van het centrum, in een 

  30 jul. 2015 van Jaap
 15. Studio Sneek

  Sneek (Korte Veemarktstraat)
   2 kamers  te huur studio sneek

  € 548

  Op dit moment zijn beschikbaar: studio 6. Huurprijs 630 euro per maand. Het is een mooie studio beneden, vierkant, met een separate slaapkamer en een toe 

  8 feb. 2015 van Jaap
Sneek

Wonen in Sneek, betekent wonen in een klein, actief, toeristisch stadje van ongeveer 33.000 inwoners. Sneek is gelegen in het centrum van een streek geliefd om zijn meren, waar diverse watersporten worden beoefend. De stad zelf heeft een jachthaven en een aantal zeilscholen.

De oude stad van Sneek of Snits, zoals de Friezen het noemen, is schattig en u kunt er genieten van een brede scala aan winkels, historische gevels en vele activiteiten. Het centrum is compact en karakteristiek, met smalle straatjes, een grachtengordel en de oude verdedigingslinie.

Alle soorten van recreatieve voorzieningen heeft u tot uw beschikking in en rond Sneek. Veel van deze activiteiten in Sneek zijn geconcentreerd rond de zogenaamde Sneek week. Een week van zeilwedstrijden op het Sneekermeer. Sneek biedt niet alleen zeilen, surfen, zwemmen en vissen, maar ook wandelen, fietsen, winkelen en het bezoeken van musea, parken en historische gebouwen .

Sneek ligt vlakbij het Sneekermeer en staat bekend om haar grachten en de Waterpoort; het symbool van de stad. Deze poort is gebouwd in 1613 en is uitzonderlijk mooi en bekend over de hele wereld als een symbool van Sneek. De poort is gemaakt van baksteen versierd met zandsteen en het beschermt de haveningang. Het centrale deel vormt een brug over de Geeuw en wordt geflankeerd door twee torentjes.

Als u wilt wonen in Sneek zijn er voldoende voorzieningen in de stad te vinden. Sneek heeft verschillende scholen, sport- en vrijetijdsverenigingen en de stad heeft een gevarieerd aanbod aan winkels, terrasjes, restaurants en cafés. Sneek is ooit verkozen tot leukste winkelstad boven de grote rivieren. Het centrum van Sneek is goed bereikbaar.

Ook kunt u genieten van de natuur in één van de prachtige parken of cultuur snuiven bij één van de musea, historische gebouwen en/of monumenten die Sneek rijk is.

Dit alles maakt van Sneek een interessante woonbestemming in Friesland.

Interessante gegevens over Te Huur Sneek

89% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Sneek is 6,333.

Het meest gezochte aantal kamers in Sneek is 5, gevolgd door 6 en 4 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Sneek in de wijken Dagpauwoog en Oude Oppenhuizerweg.

De gemiddelde prijs per vierkante meter voor deze zoekopdracht is € 6/m². Met een gemiddelde prijs van € 1.082 en een oppervlakte van 166m².

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Sneek, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Woning Sneek, Te Huur Appartement Sneek, Te Huur Woning Kavel Sneek. Of probeer eens wat anders met Te Huur Bedrijfsruimte Joure, Te Huur Appartement Zuiden.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos

Type woning