1. Sneek

  Sneek (Oude Oppenhuizerweg)
    te huur bedrijfspand sneek

  € 475

  Sneek. Oude oppenhuizerweg 77-7. Nu te huur voor een aangepaste scherpe huurprijs: € 475,= per maand ! Exclusief gelegen kantoor en atelier ruimte. 

  Vergelijkbare huizen: te huur kantoor ruimte

  20-mrt-2013 van Jaap
 2. Sneek

  Sneek (Gedempte Poortezijlen)
   3 kamers 

  € 785

  Ruime bovenwoning (ca. 105m2) met entree aan de gedempte poortezijlen en ligging aan de oosterdijk in hartje centrum sneek. De woning is voorzien van centr. 

  6 dagen, 18 uur geleden van Jaap
 3. Sneek

  Sneek (Lange Veemarktstraat)
   4 kamers 

  € 850

  Intro: ruime bovenwoning gelegen op de eerste verdieping met zolder op de 2e verdieping. Mooi gelegen op loopafstand van alle voorzieningen. Indeling 

  15-jun-2014 van Jaap
 4. Ontvang email alerts voor vergelijkbare advertenties

  Je kan op ieder moment opzeggen

  We zullen je alle alerts gerelateerd aan deze zoekopdracht geheel kostenloos toesturen

 5. Bovenwoning Sneek

  Sneek (Singel)
   

  € 731

  Verrassend ruime bovenwoning (ca. 100m2) met entree aan de singel en ligging aan het grootzand in hartje centrum sneek. De woning is voorzien van. 

  Vergelijkbare huizen: te huur hartje centrum sneek

  10-sep-2014 van Jaap
 6. Appartement Sneek

  Sneek (Kleinzand)
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers sneek

  € 815

  Wonen in een appartement boven doppio in sneek vlakbij de winkelstraten is nu mogelijk. Allereerst even dit: bezichtigingen geschieden pas na ontvang. 

  12-sep-2014 van Jaap
 7. Woning Sneek

  Sneek (Waterpeil)
   4 kamers  te huur woning 4 kamers sneek

  € 978

  Fraaie woning bevind zich in de wijk de poort van sneek een nieuwe wijk gelegen op een unieke locatie, vlakbij het oude stadscentrum en dat ge. 

  Vergelijkbare huizen: te huur wijk friesland

  23-aug-2014 van Jaap
 8. Woning Sneek

  Sneek (Stationsstraat)
   7 kamers  te huur woning 7 kamers sneek

  € 1.500

  Woning is mede beschikbaar voor verhuur voor 2 alleenstaanden personen. Huurprijs bedraagt 750,- per persoon. Deze monumentale stadsvilla ui. 

  12-feb-2014 van Jaap
 9. Bovenwoning Sneek

  Sneek (Dr Boumaweg)
   

  € 875

  Deze ruime, stijlvol gemoderniseerde bovenwoning is op een unieke locatie gesitueerd met veel lichtbeleving en volop uizicht over het julianapark en de 

  5-feb-2014 van Jaap
 10. Appartement Sneek

  Sneek (Anna Paulownastraat)
   3 kamers 

  € 905

  Wonen op een prachtig plekje, uitzicht over het water en dichtbij het centrum. Wij bieden u dit ruime en comfortabele appartement aan in het havengbouw! 

  6-jun-2014 van Jaap
 11. Bovenwoning Sneek

  Sneek (Dr Boumaweg)
   

  € 850

  Deze ruime bovenwoning, bestaande uit twee woonlagen en een royaal dakterras, is grondig gemoderniseerd en vrijwel geheel klaar voor de nieuwe huurder(s). 

  15-mei-2013 van Jaap
 12. Kantoorruimte Sneek

  Sneek (Koopmansgracht)
   6 kamers  te huur bedrijfspand 6 kamers sneek

  € 65

  Markant kantoorgebouw/praktijkruimte, aantrekkelijk gesitueerd aan het levendige vaarwater van één der sneeker stadsgrachten, op slechts enkele minuten lop 

  26-aug-2014 van Jaap
 13. Bedrijfsruimte Sneek

  Sneek (Marktstraat)
   

  € 1.670

  Winkelruimte, gelegen op markante locatie, direct tegenover het stadhuis. Mooi, karakteristiek pand, met de voor deze bouwstijl kenmerkende hoge p 

  28-jun-2013 van Jaap
 14. Woning Sneek

  Sneek (Stationsstraat)
   4 kamers 

  € 1.100

  Dit appartement wordt uitsluitend per inschrijving verhuurd. De leeftijdscategorie voor huurders van dit appartement is 50+. Aanvaarding per direct. De min 

  2-okt-2014 van Jaap
 15. Appartement 55 M2 Sneek

  Sneek (Scharnestraat)
   55 m² € 11/m² 2 kamers  te huur appartement 2 kamers sneek

  € 595

  Wonen in de binnenstad van sneek. Bovenwoning op de 1e verdieping van het pand gelegen op de hoek grootzand en scharnestraat. Indeling: gezamenlijke ha. 

  1 week, 4 dagen geleden van Jaap
 16. Kamer 30 M2 Sneek

  Sneek (Kleinzand)
   30 m² € 20/m² 2 kamers 

  € 595

  In het oude winkel centrum van sneek 2 goed onderhouden kamer/studio's beide met 1 slaapkamerde kamers beschikken oven een eigen keuken en de badkamer word. 

  6-sep-2014 van Jaap
Sneek

Wonen in Sneek, betekent wonen in een klein, actief, toeristisch stadje van ongeveer 33.000 inwoners. Sneek is gelegen in het centrum van een streek geliefd om zijn meren, waar diverse watersporten worden beoefend. De stad zelf heeft een jachthaven en een aantal zeilscholen.

De oude stad van Sneek of Snits, zoals de Friezen het noemen, is schattig en u kunt er genieten van een brede scala aan winkels, historische gevels en vele activiteiten. Het centrum is compact en karakteristiek, met smalle straatjes, een grachtengordel en de oude verdedigingslinie.

Alle soorten van recreatieve voorzieningen heeft u tot uw beschikking in en rond Sneek. Veel van deze activiteiten in Sneek zijn geconcentreerd rond de zogenaamde Sneek week. Een week van zeilwedstrijden op het Sneekermeer. Sneek biedt niet alleen zeilen, surfen, zwemmen en vissen, maar ook wandelen, fietsen, winkelen en het bezoeken van musea, parken en historische gebouwen .

Sneek ligt vlakbij het Sneekermeer en staat bekend om haar grachten en de Waterpoort; het symbool van de stad. Deze poort is gebouwd in 1613 en is uitzonderlijk mooi en bekend over de hele wereld als een symbool van Sneek. De poort is gemaakt van baksteen versierd met zandsteen en het beschermt de haveningang. Het centrale deel vormt een brug over de Geeuw en wordt geflankeerd door twee torentjes.

Als u wilt wonen in Sneek zijn er voldoende voorzieningen in de stad te vinden. Sneek heeft verschillende scholen, sport- en vrijetijdsverenigingen en de stad heeft een gevarieerd aanbod aan winkels, terrasjes, restaurants en cafés. Sneek is ooit verkozen tot leukste winkelstad boven de grote rivieren. Het centrum van Sneek is goed bereikbaar.

Ook kunt u genieten van de natuur in één van de prachtige parken of cultuur snuiven bij één van de musea, historische gebouwen en/of monumenten die Sneek rijk is.

Dit alles maakt van Sneek een interessante woonbestemming in Friesland.

Meer lezen » Meer gegevens »
Interessante gegevens over Te Huur Sneek

We hadden gisteren 6 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 49, de afgelopen 15 dagen 78 en de afgelopen maand 121.

Het meest gezochte aantal kamers in Sneek is 4, gevolgd door 3 en 2 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Sneek in de wijken Oude Oppenhuizerweg en Gedempte Poortezijlen.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Sneek, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Friesland Sneek, Te Huur Woning Sneek, Te Huur Woning Friesland Sneek. Of probeer eens wat anders met Te Huur Appartement Sneek, Te Huur Kantoor Ruimte.

Meer lezen »

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos

Type woning

Nieuwe zoekopdrachten