1. Oosterhout Nb

  Oosterhout (Prins Frederikstraat)
   3 kamers 

  € 1.200

  Prins frederikstraat nummer 2 te oosterhout groot luxe appartement van ca. 180m² met groot dakterras en berging gelegen in hartje centrum van oosterhout... 

  5 okt. 2015 van Jaap
 2. Oosterhout Nb

  Oosterhout (Prins Frederikstraat)
   4 kamers 

  € 900

  Voor meer huurwoningen zie ook onze internetsite: www.Noudkopsmakelaardij.Nl * prins frederikstraat nummer 2c te oosterhout te huur aangeboden een 4-kame. 

  Vergelijkbare huizen: te huur aangeboden brabant

  29 jun. 2015 van Jaap
 3. Appartement Oosterhout Nb

  Oosterhout (Sint Antoniusstraat)
   3 kamers  te huur serviceflat oosterhout

  € 850

  Sint antoniusstraat 82 – 190 te oosterhout nieuwbouw appartementen op de sint antoniusstraat 82 t/m 190 te oosterhout worden door green real estate in same. 

  Vergelijkbare huizen: te huur nieuwbouw appartement

  15 jun. 2015 van Jaap
 4. Woning Oosterhout Nb

  Oosterhout (Abdis Van Thornstraat)
   

  € 1.150

  Algemeen: representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping, gelegen aan een doorgaande weg in de nabijheid van het stadscentrum van oosterhout

  Vergelijkbare huizen: te huur stadscentrum oosterhout

  15 okt. 2015 van Jaap
 5. Eengezinswoning Oosterhout Nb

  Oosterhout (Troelstralaan)
   6 kamers  te huur eengezinswoning oosterhout

  Raadplegen

  Omschrijving aan de rand van oosterhout-noord bijzonder rustig gelegen vrijstaande villa met royale aanpandige garage/berging en mooi aangelegde omsloten. 

  26 mei 2015 van Jaap
 6. Appartement Oosterhout Nb

  Oosterhout (Leijsenhoek)
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers oosterhout

  € 850

  Groot 3-kamerappartement met balkon, berging, parkeergarage en liftinstallatie, gelegen hartje centrum van oosterhout. Indeling: centrale entree met bellen. 

  10 jul. 2015 van Jaap
 7. Appartement Oosterhout Nb

  Oosterhout (Arendstraat)
   4 kamers  te huur appartement 4 kamers oosterhout

  € 795

  Op perfecte locatie gelegen, midden in het prachtige centrum van oosterhout, dubbele bovenwoning met maar liefst 4 slaapkamers te huur! Via de entree a. 

  27 aug. 2015 van Jaap
 8. Appartement Oosterhout Nb

  Oosterhout (Arendstraat)
   4 kamers 

  € 795

  Op perfecte locatie gelegen, midden in het prachtige centrum van oosterhout, dubbele bovenwoning met maar liefst 4 slaapkamers te huur! Via de entree a. 

  13 aug. 2015 van Jaap
 9. Appartement Oosterhout Nb

  Oosterhout (Arendstraat)
   4 kamers 

  € 795

  Op perfecte locatie gelegen, midden in het prachtige centrum van oosterhout, dubbele bovenwoning met maar liefst 4 slaapkamers te huur! Via de entree a. 

  27 aug. 2015 van Jaap
 10. Appartement Te Huur In Oosterhout Nb

  Oosterhout
   110 m² € 7,73/m² 4 kamers 

  € 850

  Te huur: ruime bovenwoning met drie slaapkamers, moderne keuken, lichte woonkamer... In oosterhout en is op loopafstand van het centrum van oosterhout. In de nabije omgeving... 

  7 foto’s

  6 dagen, 22 uur geleden van Huurexpert+1
 11. Vrijstaande Woning Oosterhout Nb

  Oosterhout (Troelstralaan)
   5 kamers  te huur vrijstaande woning oosterhout

  € 1.800

  Woningomschrijving omschrijving aan de rand van oosterhout-noord bijzonder rustig gelegen vrijstaande villa met royale aanpandige garage/berging. 

  27 aug. 2015 van Jaap
 12. Bovenwoning Oosterhout Nb

  Oosterhout (Keiweg)
    te huur bovenwoning oosterhout

  € 1.500

  Op uitstekende locatie in de ring van het centrum van oosterhout gelegen winkel-/ kantoorruimte van ca. 210m² op de begane grond van een vrijstaand pand... 

  16 sep. 2015 van Jaap
 13. Hoekwoning 200 M2 Oosterhout Nb

  Oosterhout (Kruisstraat)
   200 m² € 4,12/m² 4 kamers  te huur hoekwoning oosterhout

  € 825

  Gelegen op een kindvriendelijke locatie, in het hart van het centrum van oosterhout, ruime hoekwoning met garage en achtertuin. De woning beschikt over 3 r. 

  19 sep. 2015 van Jaap
 14. Tussenwoning 167 M2 Oosterhout Nb

  Oosterhout (Giethuiserf)
   167 m² € 4,65/m² 4 kamers  te huur tussenwoning oosterhout

  € 776

  Verhuurd gelegen op een kindvriendelijke locatie, in het hart van het centrum van oosterhout, ruime tussenwoning met stenen berging en voor- en achtert. 

  4 sep. 2015 van Jaap
 15. Tussenwoning 145 M2 Oosterhout Nb

  Oosterhout (Van Reesstraat)
   145 m² € 5,6/m² 4 kamers  te huur tussenwoning 4 kamers oosterhout

  € 812

  Gelegen op een kindvriendelijke locatie, in het hart van het centrum van oosterhout, ruime tussenwoning met stenen berging en achtertuin op het westen. De. 

  3 jul. 2015 van Jaap
Oosterhout

Een stad in ontwikkeling: Oosterhout kent een rijke historie op economisch vlak. In het verleden verwierf Oosterhout vooral inkomsten door de veehandel. In 1880 kende men in Oosterhout ook 532 schoenmakers. Dat was uiteraard een uniek aantal voor die tijd. In de 19e eeuw heeft Oosterhout ook nog een periode van armoede gekend. Pas na de Tweede Wereldoorlog begon Oosterhout weer meer tot bloei te komen. Dat kwam vooral doordat grote industriebedrijven zich in Oosterhout vestigden. Een belangrijke fabrikant die zich er vestigde was onder andere Philips. Nog steeds is Oosterhout volop in ontwikkeling op economisch vlak. Des te meer reden om eens een afspraak te maken met de makelaar.

Typische kenmerken van Oosterhout: Oosterhout heeft verschillende winkelcentra. Daarnaast wordt op twee verschillende plaatsen, twee keer per week, een markt gehouden. Kenmerkend voor Oosterhout zijn onder andere de statige pleinen en huizen, inclusief een dubbele bomenrij. Tevens zijn er velerlei kleine slotjes te vinden, die Oosterhout een prachtig gezicht geven. Daarnaast beschikt Oosterhout ook over verschillende oude kerken. Wanneer u een liefhebber bent van de kerkgeschiedenis, dan is Oosterhout een prima plek om te wonen. U zult zich er uitstekend kunnen vermaken. Daarnaast zijn er ook nog eens drie kloosters te vinden in Oosterhout.

Divers wonen in Oosterhout: Oosterhout heeft ook een aantal havens en sluizen. Dit komt vanwege een tweetal kanalen die zijn aangelegd. U kunt dus ook prima aan het water wonen. Laat u zich daarom goed informeren door de makelaar welke woning het beste bij u zou passen. Er is voldoende keuze uit een leuk woningaanbod. Ook met betrekking tot cultuur zit u in Oosterhout prima op uw plek. Het belangrijkste culturele onderdeel in Oosterhout is het theater wat jaarlijks door zo'n 14.000 mensen wordt bezocht. Daarnaast worden er het hele jaar door ontzettend veel activiteiten georganiseerd.

Interessante gegevens over Te Huur Oosterhout

90% van de Woningen te huur heeft foto's. Gemiddeld heeft een advertentie voor Te Huur Oosterhout 1,467 foto's.

Het meest gezochte aantal kamers in Oosterhout is 4, gevolgd door 3 en 6 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Oosterhout in de wijken Prins Frederikstraat en Sint Antoniusstraat.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Oosterhout, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Woning Oosterhout, Te Huur Appartement Oosterhout, Te Huur Pand Oosterhout. Of probeer eens wat anders met Te Huur Villa Oosterhout, Te Huur Aangeboden Brabant.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos