1. Middelburg

  Middelburg (Pottenmarkt)
   

  € 865

  Intro: recent geheel gerenoveerde bovenwoning gelegen in het centrum van middelburg. Diverse (betaalde) parkeerplaatsen liggen in de directe omgeving e. 

   Middelburg

  Vergelijkbare huizen: te huur centrum middelburg

  30 okt. 2015 van Jaap
 2. Appartement Middelburg

  Middelburg (Korendijk)
   2 kamers  te huur appartement 2 kamers middelburg

  € 1.025

  Te huur: prachtig, sfeervol 2 kamer appartement in het centrum van de hoofdstad van zeeland, middelburg. Met uitzicht op de londense kaai en 'de lange jan'. 

  Appartement Middelburg

  13 apr. 2016 van Jaap
 3. Hoekwoning Middelburg

  Middelburg (Rotterdamsekaai)
   5 kamers  te huur hoekwoning middelburg

  € 1.250

  Te huur: een ruime, volledig gestoffeerde en gemeubileerde etage van een ruime hoekwoning in middelburg. Deze bovenetage is uitermate geschikt voor bedrijv. 

  Hoekwoning Middelburg

  Vergelijkbare huizen: gemeubileerde hoekwoning te huur middelburg

  25 okt. 2014 van Jaap
 4. Appartement Middelburg

  Middelburg (Plein 1)
   5 kamers  te huur appartement 5 kamers middelburg

  € 1.200

  Groot appartement met living met toegang tot dakterras, 4 slaapkamers, keuken en douche. - appartement - middelburg - te huur

  Appartement Middelburg

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement 4 slaapkamers middelburg

  6 feb. 2016 van Jaap
 5. Appartement Middelburg

  Middelburg (Korendijk)
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers middelburg

  € 1.400

  Te huur schitterend erg luxe appartement in het centrum van middelburg. Volledig gestoffeerd en gemeubileerd en voorzien van alle denkbare comfort! Dit all. 

  Appartement Middelburg

  19 feb. 2014 van Jaap
 6. Appartement Middelburg

  Middelburg (Korendijk)
   3 kamers 

  € 1.715

  Te huur: werkelijk schitterend appartement in het centrum van middelburg. Met uitzicht op de londense kaai en 'de lange jan'. Gelegen op de derde verdiepin. 

  Appartement Middelburg

  6 nov. 2014 van Jaap
 7. Appartement Middelburg

  Middelburg (Seisplein)
   4 kamers  te huur appartement 4 kamers middelburg

  € 1.100

  Omschrijving te huur: appartement in het centrum van middelburg. Indeling: hal met meterkast, keuken met diverse inbouwapp toilet, ruime woonkamer. 1. 

  Appartement Middelburg

  12 apr. 2016 van Jaap
 8. Appartement Middelburg

  Middelburg (Blauwedijk)
   3 kamers 

  € 990

  Te huur: fraai, volledig gestoffeerd en gemeubileerd appartement gelegen aan de blauwedijk te middelburg. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping. 

  Appartement Middelburg

  19 mei 2015 van Jaap
 9. Kamer Middelburg

  Middelburg (Dorus Rijkersstraat)
   

  € 525

  Te huur: luxe en ruime, volledige gemeubileerde kamer op de eerste verdieping van een fraaie hoekwoning in een rustige en keurige wijk in middelburg. De ei. 

  Kamer Middelburg

  20 aug. 2014 van Jaap
 10. Studio Middelburg

  Middelburg (Spanjaardstraat)
   1 kamer 

  € 695

  Omschrijving een sfeervolle, vernieuwde zolderverdieping in een karakteristiek monumentenpand in het centrum van middelburg. Bevat onder meer: trapop. 

  Studio Middelburg

  4 mei 2016 van Jaap
 11. Appartement Middelburg

  Middelburg (Kinderdijk)
   2 kamers 

  € 700

  Omschrijving volledig opgeknapt gemeubileerd appartement in het centrum van middelburg in een monumentenpand aan een van de kaaien met uitzicht op haventje. 

  Appartement Middelburg

  6 apr. 2016 van Jaap
 12. Bovenwoning 30 M2 Middelburg

  Middelburg (Spanjaardstraat)
   30 m² € 23,17/m² 1 kamer  te huur bovenwoning middelburg

  € 695

  Zolderstudio in het centrum van middelburg. Met all-in prijs! Per direct te huur een compleet gestoffeerd en gemeubileerde studio voor een all-in prijs. 

  Bovenwoning 30 M2 Middelburg

  2 weken, 3 dagen geleden van Jaap
 13. Appartement Middelburg

  Middelburg (Oude Koudekerkseweg)
   3 kamers 

  € 1.195

  Per direct beschikbaar! Nabij het centrum en winkels van middelburg een ruim gemeubileerd appartement. Het appartement heeft een ruime woonkeuken welke. 

  Appartement Middelburg

  12 dec. 2015 van Jaap
 14. Appartement Middelburg

  Middelburg (Dam)
   2 kamers 

  € 663

  Omschrijving uniek en rustig wonen in het centrum van middelburg in een sfeervol ingericht gemeubileerd appartement met authentieke elementen in het pand ‘. 

  Appartement Middelburg

  2 dagen, 10 uur geleden van Jaap
 15. Appartement Middelburg

  Middelburg (Rouaansekaai)
   2 kamers 

  € 975

  Omschrijving luxe zolderappartement (ca. 85 m2) in rijksmonument, aan een van de kaaien van karakteristiek middelburg. Het appartement is volledig gemeubil. 

  Appartement Middelburg

  14 apr. 2016 van Jaap
Middelburg

Wonen in Middelburg, betekent wonen in de pittoreske hoofdstad van Zeeland. Vroeger was Middelburg één van de handelssteden van de VOC en deze rijkdom uit het verleden kunt u nog steeds voelen in het oude centrum van de stad.

Middelburg is een universiteitsstad van 50.000 inwoners en ademt één en al geschiedenis uit. Middelburg werd gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog en er zijn helaas veel historische gebouwen verwoest. Echter, de stad werd gelukkig herbouwd in de traditionele stijl zodat haar historische uitstraling bewaard is gebleven. In het historische centrum bevindt zich nog wat monumentale architectuur zoals het centrale marktplein, die wordt gedomineerd door het Oude Stadhuis en de Onze-Lieve -Vrouw Abdij met de ruim 90 meter hoge monumentale Abdijtoren de Lange Jan. Deze toren kun je zelfs beklimmen. Ook heeft de stad vele kleine grachten met oude pakhuizen herenhuizen waaraan je nog steeds kunt zien hoe rijk het ooit was in de tijd van de VOC.

Middelburg staat ook bekend om haar prachtige pleinen en heerlijke parken waarin u naast de opmerkelijke flora ook kunt genieten van diverse aantrekkelijke windmolens. Of wat denkt u van een heerlijke boottocht door de wateren van Middelburg. Daarnaast kent de stad een redelijk groot winkelaanbod en is het gezellig winkelen in het fraaie historisch decor van de binnenstad.Het winkelaanbod is gevarieerd en er zijn meerdere winkelstraten. De Lange Delft is de winkelstraat waar je de bekende winkelketens vindt.

En cafés en eettentjes zijn er ook genoeg te vinden. 's Avonds ga je naar café De Geere voor live muziek, De Mug, of naar Desafinado voor de jazzliefhebber. In filmtheater Schuttershof zit een bioscoop en op de Pottenmarkt, Vlasmarkt en Markt zijn vele cafeetjes te vinden.

Middelburg ademt een aangename sfeer uit. Dus al met al een zeer aantrekkelijke stad om in te gaan wonen.

Interessante gegevens over Te Huur Middelburg

Het meest gezochte aantal kamers in Middelburg is 3, gevolgd door 2 en 5 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Middelburg in de wijken Pottenmarkt en Korendijk.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Middelburg, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Appartement Middelburg, Te Huur Woning Middelburg, Te Huur Pand Middelburg. Of probeer eens wat anders met Te Huur Studio Middelburg, Te Huur Centrum Middelburg.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos