1. Middelburg

  Middelburg (M Smallegangehof)
   3 kamers 

  € 865

  Intro: net appartement in het centrum van middelburg. Dit appartement heeft een oppervlakte van ruim 100 mâ², is goed bereikbaar met de lift en heeft een. 

  Vergelijkbare huizen: te huur centrum middelburg

  23 okt. 2015 van Jaap
 2. Middelburg

  Middelburg (Pottenmarkt)
   3 kamers 

  € 865

  Intro: recent geheel gerenoveerde bovenwoning gelegen in het centrum van middelburg. Diverse (betaalde) parkeerplaatsen liggen in de directe omgeving e. 

  30 okt. 2015 van Jaap
 3. Middelburg

  Middelburg (Dam)
   2 kamers 

  € 795

  Wij hebben per 1 januari 2016 een luxe en sfeervol gemeubileerd appartement te huur in een monumentenpand op dam 63 in middelburg (een rustig gedeelte van. 

  Vergelijkbare huizen: te huur monumentenpand middelburg

  27 okt. 2015 van Jaap
 4. Huurwoning Te Huur In Middelburg

  Middelburg
   140 m² € 11,43/m² 5 kamers  te huur eengezinswoning middelburg

  € 1.600

  Groot appartement met living met toegang tot dakterras, 4 slaapkamers, keuken en douche - eengezinswoning - 140 m2 - middelburg - te huur

  37 foto’s

  1 week geleden van Huurexpert
 5. Appartement Middelburg

  Middelburg (Korendijk)
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers middelburg

  € 1.400

  Te huur schitterend erg luxe appartement in het centrum van middelburg. Volledig gestoffeerd en gemeubileerd en voorzien van alle denkbare comfort! Dit all. 

  19 feb. 2014 van Jaap
 6. Kamer Middelburg

  Middelburg (Dorus Rijkersstraat)
   1 kamer 

  € 525

  Te huur: luxe en ruime, volledige gemeubileerde kamer op de eerste verdieping van een fraaie hoekwoning in een rustige en keurige wijk in middelburg. De ei. 

  20 aug. 2014 van Jaap
 7. Appartement Middelburg

  Middelburg (Plein 1)
   5 kamers  te huur appartement 5 kamers middelburg

  € 1.600

  Groot appartement met living met toegang tot dakterras, 4 slaapkamers, keuken en douche. - appartement - middelburg - te huur

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement douche middelburg

  3 nov. 2015 van Jaap
 8. Appartement Middelburg

  Middelburg (Seisplein)
   4 kamers  te huur appartement 4 kamers middelburg

  € 995

  Te huur: ruim appartement in het centrum van middelburg: het appartement is in het bezit van 3 slaapkamers en een ruime woonkamer, badkamer en keuk. 

  28 aug. 2015 van Jaap
 9. Hoekwoning Middelburg

  Middelburg (Rotterdamsekaai)
   5 kamers  te huur hoekwoning middelburg

  € 1.250

  Te huur: een ruime, volledig gestoffeerde en gemeubileerde etage van een ruime hoekwoning in middelburg. Deze bovenetage is uitermate geschikt voor bedrijv. 

  25 okt. 2014 van Jaap
 10. Appartement Middelburg

  Middelburg (Blauwedijk)
   3 kamers 

  € 990

  Te huur: fraai, volledig gestoffeerd en gemeubileerd appartement gelegen aan de blauwedijk te middelburg. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping. 

  19 mei 2015 van Jaap
 11. Appartement Middelburg

  Middelburg (Goese Korenmarkt)
   3 kamers 

  € 865

  Te huur: fraai, gestoffeerd appartement aan de goese korenmarkt te middelburg, midden in de gezellige, historische binnenstad. De locatie is uniek; midden. 

  8 okt. 2015 van Jaap
 12. Studio Middelburg

  Middelburg (Lambrechtstraat)
   1 kamer 

  € 475

  Te huur: een nette, volledig gestoffeerde en gemeubileerde studio in middelburg gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex. Deze. 

  8 okt. 2015 van Jaap
 13. Appartement Middelburg

  Middelburg (Oude Koudekerkseweg)
   3 kamers 

  € 1.250

  Per direct beschikbaar! Nabij het centrum en winkels van middelburg een ruim gemeubileerd appartement. Het appartement heeft een ruime woonkeuken welke. 

  1 week, 6 dagen geleden van Jaap
 14. Woning Middelburg

  Middelburg (Vlasmarkt)
   9 kamers  te huur woning 9 kamers middelburg

  € 2.900

  Op de vlasmarkt in middelburg treft u het grote classicistische 'huis 's-hertogenbosch' uit 1665. Het representatieve complex is zeer geschikt voor kantoor. 

  31 mei 2013 van Jaap
 15. Appartement Middelburg

  Middelburg (Korendijk)
   1 kamer 

  € 995

  Zeer mooi gemeubileerd appartement in middelburg! Entree: toilet met wastafel, toegang tot de woonkamer; woonkamer met moderne, luxe open keuke. 

  1 aug. 2015 van Jaap
Middelburg

Wonen in Middelburg, betekent wonen in de pittoreske hoofdstad van Zeeland. Vroeger was Middelburg één van de handelssteden van de VOC en deze rijkdom uit het verleden kunt u nog steeds voelen in het oude centrum van de stad.

Middelburg is een universiteitsstad van 50.000 inwoners en ademt één en al geschiedenis uit. Middelburg werd gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog en er zijn helaas veel historische gebouwen verwoest. Echter, de stad werd gelukkig herbouwd in de traditionele stijl zodat haar historische uitstraling bewaard is gebleven. In het historische centrum bevindt zich nog wat monumentale architectuur zoals het centrale marktplein, die wordt gedomineerd door het Oude Stadhuis en de Onze-Lieve -Vrouw Abdij met de ruim 90 meter hoge monumentale Abdijtoren de Lange Jan. Deze toren kun je zelfs beklimmen. Ook heeft de stad vele kleine grachten met oude pakhuizen herenhuizen waaraan je nog steeds kunt zien hoe rijk het ooit was in de tijd van de VOC.

Middelburg staat ook bekend om haar prachtige pleinen en heerlijke parken waarin u naast de opmerkelijke flora ook kunt genieten van diverse aantrekkelijke windmolens. Of wat denkt u van een heerlijke boottocht door de wateren van Middelburg. Daarnaast kent de stad een redelijk groot winkelaanbod en is het gezellig winkelen in het fraaie historisch decor van de binnenstad.Het winkelaanbod is gevarieerd en er zijn meerdere winkelstraten. De Lange Delft is de winkelstraat waar je de bekende winkelketens vindt.

En cafés en eettentjes zijn er ook genoeg te vinden. 's Avonds ga je naar café De Geere voor live muziek, De Mug, of naar Desafinado voor de jazzliefhebber. In filmtheater Schuttershof zit een bioscoop en op de Pottenmarkt, Vlasmarkt en Markt zijn vele cafeetjes te vinden.

Middelburg ademt een aangename sfeer uit. Dus al met al een zeer aantrekkelijke stad om in te gaan wonen.

Interessante gegevens over Te Huur Middelburg

88% van de Woningen te huur heeft foto's. Gemiddeld heeft een advertentie voor Te Huur Middelburg 3,467 foto's.

Het meest gezochte aantal kamers in Middelburg is 3, gevolgd door 5 en 1 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Middelburg in de wijken M Smallegangehof en Pottenmarkt.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Middelburg, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Appartement Middelburg, Te Huur Woning Middelburg, Te Huur Pand Middelburg. Of probeer eens wat anders met Te Huur Studio Middelburg, Te Huur Centrum Middelburg.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos