1. Appartement Leeuwarden

  Leeuwarden (Zuidvliet)
   2 kamers  te huur appartement 2 kamers leeuwarden

  € 650

  Omschrijving te huur in leeuwarden een gemeubileerd 2-kamerappartement. Dit goed onderhouden appartement op loopafstand van het centrum en wink. 

  1 week, 1 dag geleden van Jaap
 2. Tussenwoning Leeuwarden

  Leeuwarden (Appartementen Gezocht)
   3 kamers  te huur tussenwoning leeuwarden

  Omschrijving rots-vast groep friesland is op zoek naar woningen, appartementen of kamers voor de verhuur in leeuwarden en in de rest van friesl. 

  Vergelijkbare huizen: te huur tussenwoning

  1-nov-2013 van Jaap
 3. Appartement 45 M2 Leeuwarden

  Leeuwarden (Tweede Koestraat)
   45 m² € 14/m² 2 kamers 

  € 620

  Per 1 december te huur in leeuwarden. Erg leuk en knus appartement met eigen voorzieningen en een gemeenschappelijke tuin. Indeling: het appart. 

  Vergelijkbare huizen: te huur tuin friesland

  15-nov-2014 van Jaap
 4. Ontvang email alerts voor vergelijkbare advertenties

  Je kan op ieder moment opzeggen

  We zullen je alle alerts gerelateerd aan deze zoekopdracht geheel kostenloos toesturen

 5. Appartement 50 M2 LeeuwardenNIEUW

  Leeuwarden (Zuidvliet)
   50 m² € 13/m² 1 kamer  te huur appartement kamerhuur leeuwarden

  € 650

  Te huur in leeuwarden een gemeubileerd 2-kamerappartement. Dit goed onderhouden appartement op loopafstand van het centrum en winkel boulevard de centrale. 

  1 dag geleden van Jaap
 6. Hoekwoning Leeuwarden

  Leeuwarden (Kwekerijstraat)
   2 kamers  te huur hoekwoning leeuwarden

  € 675

  Omschrijving leuke hoekwoning te huur in leeuwarden, gelegen nabij het centrum. Indeling: ruime woonkamer met open keuken. De keuken is v. 

  Vergelijkbare huizen: te huur centrum friesland

  5-nov-2014 van Jaap
 7. Appartement Te Huur In Leeuwarden

  Leeuwarden
   50 m² € 13/m² 2 kamers 

  € 650

  Te huur in leeuwarden een gemeubileerd 2-kamerappartement. Dit goed onderhouden appartement op loopafstand van het centrum en winkel boulevard de centrale (mediamarkt... 

  9 foto’s

  1 week, 1 dag geleden van Huurexpert
 8. Appartement Te Huur In LeeuwardenNIEUW

  Leeuwarden
   45 m² € 14/m² 2 kamers 

  € 620

  Per 1 december te huur in leeuwarden. Erg leuk en knus appartement met eigen voorzieningen en een gemeenschappelijke tuin. Indeling: het appartement is gelegen op... 

  23 uur geleden van Huurexpert
 9. Bovenwoning Leeuwarden

  Leeuwarden (Oldehoofsterkerkhof)
   3 kamers  te huur bovenwoning leeuwarden

  € 975

  Huurwoning in leeuwarden. Royale, moderne gemeubileerde woning in hartje centrum van leeuwarden met vrij uitzicht. De huurprijs is gebaseerd op een e. 

  4-sep-2014 van Jaap
 10. Bovenwoning Leeuwarden

  Leeuwarden (Oldehoofsterkerkhof)
   3 kamers  te huur bovenwoning 3 kamers leeuwarden

  € 975

  Aanbiedingtekst huurwoning in leeuwarden. Royale, moderne gemeubileerde woning in hartje centrum van leeuwarden met vrij uitzicht. Alg. 

  2 weken, 4 dagen geleden van Jaap
 11. Bedrijfsruimte Leeuwarden

  Leeuwarden (Nieuwestad)
   1 kamer  te huur bedrijfspand leeuwarden

  € 1.400

  Omschrijving te huur in de binnenstad van leeuwarden gelegen winkelruimte met een hoog afwerkingsniveau. De winkelruimte is per direct beschikb. 

  1-nov-2013 van Jaap
 12. Appartement Leeuwarden

  Leeuwarden (Noorderweg)
   1 kamer 

  € 595

  Omschrijving te huur aan de rand van het centrum van leeuwarden, op loopafstand van supermarkt, nhl en stenden hogescholen, een mooie ruime stu. 

  2 weken, 3 dagen geleden van Jaap
 13. Garage Leeuwarden

  Leeuwarden (Bleekhoven Parkeergarage)
    te huur parkeerplaats leeuwarden

  € 54

  Leeuwarden extra informatie in de parkeergarage bleekhoven zijn nog enkele parkeerplaatsen te huur. Gunstige ligging aan de rand van het centr. 

  6-feb-2014 van Jaap
 14. Appartement Leeuwarden

  Leeuwarden (Noorderweg)
   2 kamers 

  € 650

  Omschrijving te huur nabij het centrum van leeuwarden, leuk gestoffeerd 2-kamer appartement. Indeling: centrale entree met trapopgang en. 

  2 weken, 1 dag geleden van Jaap
 15. Studio Leeuwarden

  Leeuwarden (Noorderweg)
   1 kamer  te huur studio kamerhuur leeuwarden

  € 550

  Omschrijving te huur aan de rand van het centrum van leeuwarden, op loopafstand van supermarkt, nhl en stenden hogescholen, een mooie ruime stu. 

  2 weken, 3 dagen geleden van Jaap
 16. Appartement Leeuwarden

  Leeuwarden (Turfmarkt)
   4 kamers  te huur appartement 4 kamers leeuwarden

  € 1.200

  Omschrijving ruim gestoffeerd appartement van ca. 140 m2 in het centrum van leeuwarden te huur indeling: - gedeelde hal met berging voor. 

  21-okt-2014 van Jaap
Leeuwarden

Leeuwarden als woonplaats betekent dat u woont in een eeuwenoude hoofdstad van Friesland met een inwoneraantal van rond de 90.000. De stad heeft grachten, oude huizen en een aantal nieuwe gebouwen buiten het centrum van de stad.

Leeuwarden is niet alleen de hoofdstad van Friesland, maar ook het culturele centrum van Friesland. Deze compacte, relaxte en mooie stad is het waard om in te wonen. Het heeft een prachtig, compact oud centrum , bijna volledig omgeven en doorsneden door water . Leeuwarden is een echte studentenstad ook, dus het heeft ook een heerlijk uitgaansleven.

Zoals bij veel Nederlandse steden, heeft het centrum de charme van oude huizen die langs oude straten en grachten liggen. Het centrum is gerenoveerd in de afgelopen 25 jaar, waardoor de stad een schoner en meer ruimtelijk gevoel geeft. Er zijn drie bioscopen, een prachtige bibliotheek en een overvloed aan bars, cafés en restaurants

Leeuwarden is een belangrijk kruispunt van spoorlijnen en kanalen. In deze plaats zijn ook veel goed ontwikkelde industrieën zoals metaalverwerking en de zuivelindustrie. In Leeuwarden bevindt zich ook de Universiteit van Economie en Technologie.

Het is een dynamische en aantrekkelijke stad met mooie grachten en vele historische gebouwen. De belangrijkste bezienswaardigheden van Leeuwarden zijn; het gebouw van de voormalige Kanselarij en de oude markt van de stad met de naam Waag, de St. Bonifatius Kerk en de Oldehove toren.

Leeuwarden staat bekend als het vertrek en terugkeer punt voor de tour van de elf steden, maar dankt zijn reputatie aan de belangrijke plaats die het inneemt in de zuivelindustrie in Nederland. Mata Hari en M.C. Escher zijn beroemde mensen die zijn geboren in Leeuwarden.

Leeuwarden biedt een betaalbare en comfortabele levensstijl in een prachtige oude stad, omringd door groen en waterwegen. Daarnaast zijn de onroerend goed prijzen aanzienlijk minder dan het Nederlandse nationale gemiddelde. Leeuwarden is dus de ideale plek om te wonen.

Interessante gegevens over Te Huur Leeuwarden

We hadden gisteren 167 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 228, de afgelopen 15 dagen 446 en de afgelopen maand 757.

83% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Leeuwarden is 1,692.

Het meest gezochte aantal kamers in Leeuwarden is 2, gevolgd door 1 en 3 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Leeuwarden in de wijken Zuidvliet en Appartementen Gezocht.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Leeuwarden, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Woning Leeuwarden, Te Huur Appartement Leeuwarden, Te Huur Studio Leeuwarden. Of probeer eens wat anders met Te Huur Pand Leeuwarden, Te Huur Tussenwoning.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos

Type woning