1. Unknown 40 M2 Kampen

  Kampen
   40 m² € 10/m² 2 kamers 

  € 395

  Ruime 2 kamers te huur in een monumentaal pand aan de hofstraat. Dit pand heeft een authentieke uitstraling en de ligging is zeer centraal, via de “koornmarktpoort” bereikt u de rivier de ijssel binnen... 

  1 foto

  Vergelijkbare huizen: te huur kampen hofstraat, te huur 2 kamers kampen

  24-jan-2014 van DirectWonen
 2. Detached House 170 M2 Kampen

  Kampen
   170 m² € 9/m² 5 kamers  huur twee onder kap kampen

  € 1.450

  Royaal modern zeer bijzonder vrijstaand 4-kamer vrijstaande woning met ruime garage (ca.20 m2). Indeling: hal, toilet, ruime woonkamer van ca. 50 m2 met allesbrander en open keuken. In de keuken zijn een vaatwasser,... 

  1 foto

  Vergelijkbare huizen: te huur kamer kampen, te huur ruime kamer woning overijssel

  14-dec-2013 van DirectWonen
 3. Kampen

  Kampen (Breedesteeg)
   4 kamers 

  € 725

  123wonen dé verhuurmakelaar biedt aan: appartement in monumentaal pand kampen dé kans om in hartje stad van kampen te wonen in een woonsfeer. 

  Vergelijkbare huizen: te huur monumentaal pand overijssel

  10-jan-2014 van Jaap
 4. Ontvang email alerts voor vergelijkbare advertenties

  Je kan op ieder moment opzeggen

  We zullen je alle alerts gerelateerd aan deze zoekopdracht geheel kostenloos toesturen

 5. Kampen

  Kampen (Oudestraat)
   5 kamers 

  € 825

  123wonen dé verhuurmakelaar biedt aan: appartement in monumentaal pand kampen dé kans om in hartje stad van kampen te wonen in een woonsfeer. 

  10-jan-2014 van Jaap
 6. Kampen

  Kampen (Oudestraat)
   3 kamers 

  € 850

  123wonen dé verhuurmakelaar biedt aan: appartement in monumentaal pand kampen dé kans om in hartje stad van kampen te wonen in een woonsfeer. 

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement monumentaal pand

  27-mrt-2014 van Jaap
 7. Kampen

  Kampen (Huurwoning Burgwalstraat)
   2 kamers 

  Beschrijving leuk appartement in de binnenstad van kampen met eigen stadsterras. Winkels en voorzieningen binnen handbereik. Gemeenschappelijke. 

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement voorzieningen overijssel, te huur binnenstad kampen

  3-jul-2012 van Jaap
 8. Kampen

  Kampen (Van Gelderplantsoen)
   3 kamers 

  € 568

  Intro: belt u ons? Kies: woningcode 01 mooi gelegen luxe twee- en driekamer huurappartementen, de coeborch kampen algemeen: het appartementengebo. 

  Vergelijkbare huizen: te huur luxe kampen, te huur gelderplantsoen

  28-jan-2014 van Jaap
 9. Kampen

  Kampen (Hofstraat)
   2 kamers 

  € 306

  Ruime 2 kamers te huur in een monumentaal pand aan de hofstraat. Dit pand heeft een authentieke uitstraling en de ligging is zeer centraal, via de “koornma. 

  25-jan-2014 van Jaap
 10. Eengezinswoning 200 M2 Kampen

  Kampen (De Maat)
   200 m² € 7/m² 5 kamers  huur eengezinswoning kampen

  € 1.350

  Kampen moderne, vrijstaande eengezinswoning in kampen te huur! Aan de rand van kampen, in de rustige woonwijk ‘de maten’ staat deze mo. 

  Vergelijkbare huizen: te huur eengezinswoning rand, te huur 200 m2

  1 week, 3 dagen geleden van Jaap
 11. Appartement Kampen

  Kampen (Voorstraat)
   1 kamer  huur appartement kampen

  € 400

  Net appartement in de binnenstad van kampen te huur. Wil je meer weten over deze woning? Meld je dan aan met ons inschrijvingsformulier. Vervolgens kun j. 

  2 weken, 1 dag geleden van Jaap
Kampen

Wonen in het Overijsselse Kampen biedt u landelijkheid en de sfeer van een oude stad met gezellige terrasjes en streekgerechten. Kampen ligt eigenlijk net tussen de landelijke dorpen en de hoofdstad Zwolle in. Toch kent Kampen zijn eigenheid; u zult het gegarandeerd proeven wanneer u een kijkje neemt in deze bijzondere stad met inmiddels meer dan 50.000 inwoners.

Kampen kent een variatie tussen geloofsovertuiging en alternatief, er wonen veel kunstenaars en creatievelingen in deze stad. Wanneer u er gevoel voor heeft, zult u hier beslist ook de nodige inspiratie opdoen. Misschien wel voor een stuk muziek, dat leeft onder de inwoners van Kampen. Er wordt vaak middenin het centrum een openluchtconcert gehouden.

Wilt u liever modern wonen en tegelijkertijd weten dat u dichtbij de rivier de IJssel bent, kiest u dan voor wonen in een nieuwbouwwoning aan de andere kant van de Europa-allee. Zeer nabij uitvalswegen richting Dronten en Lelystad, dat ook steeds meer uitbreidt in wonen en bedrijvigheid. U keert aan het eind van de dag weer terug naar uw eigen plek en nuttigt uw maaltijd in één van de ouderwets gezellige restaurants in het oude centrum van Kampen.

Wonen in het centrum kan boven de winkels, opgesteld langs smalle stegen met monumentale bestrating en vele bezienswaardigheden in de buurt. De meeste straten zijn autoluw en er geldt over het algemeen gebruik van eenrichtingsverkeer. Via de vele behouden stegen komt u bij geasfalteerde wegen.

De huizenprijzen verschillen niet veel met die van de meeste andere middelgrote steden in Nederland; neemt u gewoon eens een kijkje voor landelijk en cultureel bruisend tegelijkertijd!

Meer lezen » Meer gegevens »
Interessante gegevens over Te Huur Kampen

We hadden gisteren 6 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 53, de afgelopen 15 dagen 150 en de afgelopen maand 194.

91% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Kampen is 1,2.

Het meest gezochte aantal kamers in Kampen is 5, gevolgd door 2 en 3 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Kampen in de wijken Breedesteeg en Oudestraat.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Kampen, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Woning Kampen, Te Huur Appartement Kampen, Te Huur Kampen Overijssel. Of probeer eens wat anders met Te Huur Huurwoning Kampen, Te Huur Kampen Hofstraat.

Meer lezen »

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers: