1. Appartement Te Huur In Kampen

  Kampen
   24 m² € 17/m² 2 kamers  te huur appartement 2 kamers kampen

  € 409

  Tweekamerappartement in de binnenstad van kampen - appartement - 24 m2 - kampen - te huur

  6 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur woon friesland

  2 weken geleden van Huurexpert
 2. Bovenwoning Appartement Te Huur In Kampen

  Kampen
   80 m² € 9/m² 3 kamers  te huur appartement 3 kamers kampen

  € 745

  Te huur! Mooi appartement in de binnenstad van kampen het appartement is gelegen... Van kampen en op 5 min loopafstand van ns-station. Indeling begane grond gezamenlijk... 

  10 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur mooi appartement

  1 week, 3 dagen geleden van Huurexpert
 3. Hoekwoning Te Huur In Kampen

  Kampen
   65 m² € 11/m² 4 kamers  te huur eengezinswoning kampen

  € 685

  Sfeervolle hoekwoning met zonnig dakterras, tuin en achteringang. Deze keurige binnenstadswoning is gelegen in een rustige straat, aan de rand van de binnenstad van kampen... 

  27 foto’s

  4 dagen, 21 uur geleden van Huurexpert
 4. Appartement Te Huur In Kampen

  Kampen
   50 m² € 14/m² 2 kamers 

  € 694

  Tweekamerappartement in de binnenstad van kampen het appartement is gelegen op de tweede verdieping, via gezamenlijke trapopgang te bereiken naar eigen... 

  53 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur keuken ruimte

  1 week, 4 dagen geleden van Huurexpert
 5. Bovenwoning Appartement Te Huur In Kampen

  Kampen
   154 m² € 7/m² 7 kamers  te huur appartement 7 kamers kampen

  € 1.100

  Wonen & werken…of alleen wonen…beide is mogelijk in deze royale bovenwoning! Schitterend, in stijl gerenoveerde bovenwoning in het historische centrum van kampen... 

  71 foto’s

  9 sep. 2015 van Huurexpert
 6. Appartement Te Huur In Kampen

  Kampen
   28 m² € 15/m² 2 kamers 

  € 410

  Tweekamerappartement in de binnenstad van kampen het appartement is gelegen op de tweede etage en beschikt over een eigen berging op de begane grond. De indeling... 

  27 foto’s

  2 weken geleden van Huurexpert
 7. Bovenwoning Te Huur In Kampen

  Kampen
   122 m² € 8/m² 5 kamers  te huur appartement 5 kamers kampen

  € 925

  Op de hoek van de morrensteeg/boven nieuwstraat ligt deze royale bovenwoning (ca. 436 m³/ 122 m²) met een heerlijk zonnig dakterras, gelegen op het zuidwesten.... 

  1 week, 2 dagen geleden van Huurexpert
 8. Appartement Te Huur In Kampen

  Kampen
   120 m² € 8/m² 4 kamers  te huur appartement 4 kamers kampen

  € 925

  Op de hoek van de morrensteeg/boven nieuwstraat ligt deze royale bovenwoning (ca. 436 m³/ 122 m²) met een heerlijk zonnig dakterras, gelegen op het zuidwesten.... 

  26 foto’s

  1 week, 1 dag geleden van Huurexpert
 9. Kampen

  Kampen (Huurwoning Burgwalstraat)
   2 kamers 

  Raadplegen

  Beschrijving leuk appartement in de binnenstad van kampen met eigen stadsterras. Winkels en voorzieningen binnen handbereik. Gemeenschappelijke. 

  3 jul. 2012 van Jaap
 10. Bedrijfsruimte Kampen

  Kampen (Oudestraat)
    te huur bedrijfspand kampen

  € 1.850

  Winkel-/kantoorruimte op uitstekende a1 locatie aan de winkelpromenade van kampen. Het pand is gelegen in het hartje centrum van kampen, op goede a1-lo. 

  28 aug. 2014 van Jaap
 11. Bedrijfsruimte Kampen

  Kampen (Venestraat)
   

  € 495

  Ruime bedrijfsruimte / opslag van ca. 75m² in de binnenstad van kampen oppervlakte ca. 75 m² b.V.O. Bouwjaar ca. 1900 kadastrale gegevens kampen f. 

  8 mei 2012 van Jaap
 12. Bovenwoning Kampen

  Kampen (Voorstraat)
   3 kamers  te huur bovenwoning kampen

  € 745

  Te huur! Mooi appartement in de binnenstad van kampen het appartement is gelegen op de 2e verdieping met aan de voorzijde uitzicht op de gezellige wink. 

  1 week, 2 dagen geleden van Jaap
 13. Herenhuis 75 M2 Kampen

  Kampen (Voorstraat)
   75 m² € 21/m² 6 kamers  te huur herenhuis kampen

  € 1.600

  Prachtig rijksmonument ‘d kolde hove’ in de binnenstad van kampen dit prachtige herenhuis ligt in de historische binnenstad van kampen en is gemeubile. 

  25 jul. 2015 van Jaap
 14. Kantoorruimte Kampen

  Kampen (INdustrieweg)
   

  € 550

  Representatief kantoor op de verdieping gelegen op het bedrijventerrein 'haatland' te kampen geheel in het zicht gelegen op het bedrijventerrein haatla. 

  30 mei 2014 van Jaap
 15. Bedrijfsruimte Kampen

  Kampen (INstallatieweg)
   

  € 495

  Bedrijfs-/opslagunit van totaal 145 m² op het bedrijventerrein ‘haatland’ te kampen. Indeling: begane grond: entree, bedrijfs-/opslagruimte eerste. 

  9 jan. 2015 van Jaap
Kampen

Wonen in het Overijsselse Kampen biedt u landelijkheid en de sfeer van een oude stad met gezellige terrasjes en streekgerechten. Kampen ligt eigenlijk net tussen de landelijke dorpen en de hoofdstad Zwolle in. Toch kent Kampen zijn eigenheid; u zult het gegarandeerd proeven wanneer u een kijkje neemt in deze bijzondere stad met inmiddels meer dan 50.000 inwoners.

Kampen kent een variatie tussen geloofsovertuiging en alternatief, er wonen veel kunstenaars en creatievelingen in deze stad. Wanneer u er gevoel voor heeft, zult u hier beslist ook de nodige inspiratie opdoen. Misschien wel voor een stuk muziek, dat leeft onder de inwoners van Kampen. Er wordt vaak middenin het centrum een openluchtconcert gehouden.

Wilt u liever modern wonen en tegelijkertijd weten dat u dichtbij de rivier de IJssel bent, kiest u dan voor wonen in een nieuwbouwwoning aan de andere kant van de Europa-allee. Zeer nabij uitvalswegen richting Dronten en Lelystad, dat ook steeds meer uitbreidt in wonen en bedrijvigheid. U keert aan het eind van de dag weer terug naar uw eigen plek en nuttigt uw maaltijd in één van de ouderwets gezellige restaurants in het oude centrum van Kampen.

Wonen in het centrum kan boven de winkels, opgesteld langs smalle stegen met monumentale bestrating en vele bezienswaardigheden in de buurt. De meeste straten zijn autoluw en er geldt over het algemeen gebruik van eenrichtingsverkeer. Via de vele behouden stegen komt u bij geasfalteerde wegen.

De huizenprijzen verschillen niet veel met die van de meeste andere middelgrote steden in Nederland; neemt u gewoon eens een kijkje voor landelijk en cultureel bruisend tegelijkertijd!

Interessante gegevens over Te Huur Kampen

93% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Kampen is 15,667.

Het meest gezochte aantal kamers in Kampen is 2, gevolgd door 4 en 3 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Kampen in de wijken Huurwoning Burgwalstraat en Oudestraat.

De gemiddelde prijs per vierkante meter voor deze zoekopdracht is € 10/m². Met een gemiddelde prijs van € 833 en een oppervlakte van 79m².

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Kampen, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Appartement Kampen, Te Huur Woning Kampen, Te Huur Studio Kampen. Of probeer eens wat anders met Te Huur Pand Kampen, Te Huur Woon Friesland.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos