1. 4 Bedrooms De Maat, Kampen

  € 1.250

  Emmanuel d eacute; rental agent offers: detached family house, overijssel par, modern, detached family home in cs cs for rent! On the edge of ken, a quiet... 

  3 foto’s

  9-aug-2014 van XpatRentals.com - xpatrentals.com
 2. Kampen

  Kampen (Boven Nieuwstraat)
   3 kamers 

  Beschrijving zeer nette onderhouden bovenwoning / appartement met eigen opgang direct bij het centrum van kampen. Indeling trapopgan. 

  1 week, 1 dag geleden van Jaap
 3. Kampen

  Kampen (Huurwoning Burgwalstraat)
   2 kamers 

  Beschrijving leuk appartement in de binnenstad van kampen met eigen stadsterras. Winkels en voorzieningen binnen handbereik. Gemeenschappelijke. 

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement voorzieningen kampen

  3-jul-2012 van Jaap
 4. Ontvang email alerts voor vergelijkbare advertenties

  Je kan op ieder moment opzeggen

  We zullen je alle alerts gerelateerd aan deze zoekopdracht geheel kostenloos toesturen

 5. Bedrijfsruimte Kampen

  Kampen (Oudestraat)
   

  € 1.850

  Winkel-/kantoorruimte op uitstekende a1 locatie aan de winkelpromenade van kampen. Het pand is gelegen in het hartje centrum van kampen, op goede a1-lo. 

  Vergelijkbare huizen: te huur a1 locatie winkel

  28-aug-2014 van Jaap
 6. Bedrijfsruimte Kampen

  Kampen (Venestraat)
   

  € 495

  Ruime bedrijfsruimte / opslag van ca. 75m² in de binnenstad van kampen oppervlakte ca. 75 m² b.V.O. Bouwjaar ca. 1900 kadastrale gegevens kampen f. 

  8-mei-2012 van Jaap
 7. Eengezinswoning Kampen

  Kampen (Dr Kolfflaan)
   6 kamers  te huur eengezinswoning kampen

  € 975

  123wonen dé verhuurmakelaar biedt aan: ruime geschakelde woning met garage in kampen! Compleet gemeubileerd en ingericht. Deze ruime. 

  Vergelijkbare huizen: te huur woning ruime garage kampen

  1-dec-2014 van Jaap
 8. Bedrijfsruimte Kampen

  Kampen (Ambachtsstraat)
   

  € 1.000

  Bedrijfsruimte (120 m²) op een goede, in het zicht liggende, locatie op bedrijventerrein haatland in kampen. In de nabijheid van de trekpleisters karwei en. 

  17-apr-2014 van Jaap
 9. Bedrijfsruimte Kampen

  Kampen (Oudestraat)
   

  € 1.200

  Winkel-/kantoorruimte op goede a1 locatie aan de winkelpromenade. Omschrijving object object/locatie het pand is gelegen in het centrum van kampen

  1 week, 6 dagen geleden van Jaap
 10. Kantoorruimte Kampen

  Kampen (Noordweg)
   

  € 2.500

  Op een toplocatie van kampen staat deze unieke villa. Het betreft een villa met aan de buitenzijde een neoclassicistische uitstraling en uitzicht op de bui. 

  15-mei-2013 van Jaap
 11. Kantoorruimte Kampen

  Kampen (INdustrieweg)
   

  € 550

  Representatief kantoor op de verdieping gelegen op het bedrijventerrein 'haatland' te kampen geheel in het zicht gelegen op het bedrijventerrein haatla. 

  30-mei-2014 van Jaap
 12. Woning Kampen

  Kampen (De Maat)
   5 kamers  te huur woning 5 kamers kampen

  € 1.250

  Vrijstaand wonen met een ruime garage en een royale tuin! De woning is zeer gunstig gelegen qua uitvalswegen en het nieuwe station van kampen. De wonin. 

  11-sep-2014 van Jaap
 13. Bedrijfsruimte Kampen

  Kampen (Burgwal)
   

  € 700

  Winkel-/kantoorruimte (ca 56 m2) gelegen in het centrum van kampen, op goede locatie in de aanlooproute naar de winkelpromenade. Object/locatie het p. 

  1 week, 6 dagen geleden van Jaap
 14. Appartement Kampen

  Kampen (Bredesteeg)
   4 kamers  te huur appartement 4 kamers kampen

  € 900

  Top appartement in hartje centrum van kampen met alle voorzieningen die stad te bieden heeft. Het appartement heeft een totaal woonoppervlak van ca. 100 m2. 

  20-jun-2014 van Jaap
 15. Bedrijfsruimte Kampen

  Kampen (INstallatieweg)
   

  € 550

  Bedrijfs-/opslagunit van totaal 145 m² op het bedrijventerrein ‘haatland’ te kampen. Indeling: begane grond: entree, bedrijfs-/opslagruimte eerste. 

  15-nov-2013 van Jaap
 16. Huis Te Huur In Kampen

  Kampen
   235 m² € 4/m² 6 kamers  te huur eengezinswoning 6 kamers kampen

  € 975

  In kampen! Compleet gemeubileerd en ingericht. *deze ruime geschakelde woning is gelegen... Van de sfeervolle stad kampen op een steenworp afstand. Deze woning is compleet gemeubileerd... 

  17 foto’s

  29-nov-2014 van Huurexpert
Kampen

Wonen in het Overijsselse Kampen biedt u landelijkheid en de sfeer van een oude stad met gezellige terrasjes en streekgerechten. Kampen ligt eigenlijk net tussen de landelijke dorpen en de hoofdstad Zwolle in. Toch kent Kampen zijn eigenheid; u zult het gegarandeerd proeven wanneer u een kijkje neemt in deze bijzondere stad met inmiddels meer dan 50.000 inwoners.

Kampen kent een variatie tussen geloofsovertuiging en alternatief, er wonen veel kunstenaars en creatievelingen in deze stad. Wanneer u er gevoel voor heeft, zult u hier beslist ook de nodige inspiratie opdoen. Misschien wel voor een stuk muziek, dat leeft onder de inwoners van Kampen. Er wordt vaak middenin het centrum een openluchtconcert gehouden.

Wilt u liever modern wonen en tegelijkertijd weten dat u dichtbij de rivier de IJssel bent, kiest u dan voor wonen in een nieuwbouwwoning aan de andere kant van de Europa-allee. Zeer nabij uitvalswegen richting Dronten en Lelystad, dat ook steeds meer uitbreidt in wonen en bedrijvigheid. U keert aan het eind van de dag weer terug naar uw eigen plek en nuttigt uw maaltijd in één van de ouderwets gezellige restaurants in het oude centrum van Kampen.

Wonen in het centrum kan boven de winkels, opgesteld langs smalle stegen met monumentale bestrating en vele bezienswaardigheden in de buurt. De meeste straten zijn autoluw en er geldt over het algemeen gebruik van eenrichtingsverkeer. Via de vele behouden stegen komt u bij geasfalteerde wegen.

De huizenprijzen verschillen niet veel met die van de meeste andere middelgrote steden in Nederland; neemt u gewoon eens een kijkje voor landelijk en cultureel bruisend tegelijkertijd!

Interessante gegevens over Te Huur Kampen

We hadden gisteren 53 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 72, de afgelopen 15 dagen 110 en de afgelopen maand 185.

89% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Kampen is 2,333.

Het meest gezochte aantal kamers in Kampen is 6, gevolgd door 5 en 4 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Kampen in de wijken Boven Nieuwstraat en Huurwoning Burgwalstraat.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Kampen, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Woning Kampen, Te Huur Appartement Kampen, Te Huur Pand Kampen. Of probeer eens wat anders met Te Huur Bedrijfspand Kampen, Te Huur Appartement Voorzieningen Kampen.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos

Type woning