1. Appartement Te Huur In Kampen

  Kampen
   25 m² € 16,32/m² 2 kamers  te huur appartement 2 kamers kampen

  € 408

  Nette zelfstandige studio in de binnenstand van kampen - appartement - 25 m2 - kampen - te huur

  7 foto’s

  1 week, 5 dagen geleden van Huurexpert+1
 2. Bovenwoning Kampen

  Kampen (Voorstraat)
   5 kamers  te huur bovenwoning kampen

  € 900

  Groot appartement in het centrum van kampen. Dit royale appartement ( bovenwoning) ligt in het oude stadscentrum van kampen. Het station van kampen is in. 

  Vergelijkbare huizen: te huur bovenwoning oude

  7 nov. 2015 van Jaap
 3. Kampen

  Kampen (Huurwoning Burgwalstraat)
   2 kamers 

  Raadplegen

  Beschrijving leuk appartement in de binnenstad van kampen met eigen stadsterras. Winkels en voorzieningen binnen handbereik. Gemeenschappelijke. 

  Vergelijkbare huizen: te huur huurwoning appartement overijssel

  3 jul. 2012 van Jaap
 4. Bedrijfsruimte Kampen

  Kampen (Oudestraat)
    te huur bedrijfspand kampen

  € 1.850

  Winkel-/kantoorruimte op uitstekende a1 locatie aan de winkelpromenade van kampen. Het pand is gelegen in het hartje centrum van kampen, op goede a1-lo. 

  28 aug. 2014 van Jaap
 5. Bedrijfsruimte Kampen

  Kampen (Venestraat)
   

  € 495

  Ruime bedrijfsruimte / opslag van ca. 75m² in de binnenstad van kampen oppervlakte ca. 75 m² b.V.O. Bouwjaar ca. 1900 kadastrale gegevens kampen f. 

  8 mei 2012 van Jaap
 6. Huurwoning Te Huur In Kampen

  Kampen
   70 m² € 9,97/m² 4 kamers  te huur eengezinswoning 4 kamers kampen

  € 698

  In kampen op een kleinschalig park, direct aan de jachthaven de roggebot, is deze bungalow te huur. De ligging, aan de rand van het vossenmeer net voor de roggebotsluis... 

  21 foto’s

  1 week, 5 dagen geleden van Huurexpert
 7. Studio Kampen

  Kampen (Oudestraat)
   

  € 485

  Per direct te huur: studio in het centrum van kampen! Wonen op toplocatie in de binnenstad voor een zeer gunstige prijs! Een geheel zelfstandige wo. 

  1 week, 2 dagen geleden van Jaap
 8. Appartement Kampen

  Kampen (Oudestraat)
   2 kamers 

  € 690

  Midden in het oude centrum van kampen, bieden wij dit gerenoveerd appartement te huur aan. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 81 m2 en een huurp. 

  31 okt. 2015 van Jaap
 9. Bovenwoning Kampen

  Kampen (Voorstraat)
   3 kamers  te huur bovenwoning 3 kamers kampen

  € 745

  Te huur! Mooi appartement in de binnenstad van kampen het appartement is gelegen op de 2e verdieping met aan de voorzijde uitzicht op de gezellige wink. 

  Vergelijkbare huizen: te huur bovenwoning binnenstad

  28 sep. 2015 van Jaap
 10. Bovenwoning Te Huur In Kampen

  Kampen
   100 m² € 9/m² 5 kamers  te huur bovenwoning 5 kamers kampen

  € 900

  Groot appartement in het centrum van kampen. Dit royale appartement ( bovenwoning) ligt in het oude stadscentrum van kampen. Het station van kampen is in 5 minuten... 

  11 foto’s

  1 week, 5 dagen geleden van Huurexpert
 11. Bovenwoning Te Huur In Kampen

  Kampen
   81 m² € 8,52/m² 2 kamers  te huur bovenwoning 2 kamers kampen

  € 690

  Midden in het oude centrum van kampen, bieden wij dit gerenoveerd appartement te huur aan. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 81 m2 en een huurprijs... 

  1 week, 5 dagen geleden van Huurexpert
 12. Bovenwoning Kampen

  Kampen (Blauwehandsteeg)
   5 kamers 

  € 950

  Uniek wonen in historische stad kampen! Zeer royale, deels gestoffeerde, bovenwoning met uitzicht over de oudestraat! Indeling: begane grond:<. 

  3 dagen, 4 uur geleden van Jaap
 13. Kamer Kampen

  Kampen (Derde Ebbingestraat)
   1 kamer 

  € 290

  Keurige kamer op een unieke locatie in de monumentale binnenstad van kampen en op steenworp afstand van het stadspark, de kamer is voorzien van een keurig. 

  5 jun. 2015 van Jaap
 14. Bedrijfsruimte Kampen

  Kampen (Oudestraat)
   

  € 1.200

  Winkel-/kantoorruimte op goede a1 locatie aan de winkelpromenade. Omschrijving object object/locatie het pand is gelegen in het centrum van kampen

  9 dec. 2014 van Jaap
 15. Kamer Kampen

  Kampen (Derde Ebbingestraat)
   

  € 290

  Keurige kamer op een unieke locatie in de monumentale binnenstad van kampen en op steenworp afstand van het stadspark, de kamer is voorzien van een keurig. 

  21 okt. 2015 van Jaap
Kampen

Wonen in het Overijsselse Kampen biedt u landelijkheid en de sfeer van een oude stad met gezellige terrasjes en streekgerechten. Kampen ligt eigenlijk net tussen de landelijke dorpen en de hoofdstad Zwolle in. Toch kent Kampen zijn eigenheid; u zult het gegarandeerd proeven wanneer u een kijkje neemt in deze bijzondere stad met inmiddels meer dan 50.000 inwoners.

Kampen kent een variatie tussen geloofsovertuiging en alternatief, er wonen veel kunstenaars en creatievelingen in deze stad. Wanneer u er gevoel voor heeft, zult u hier beslist ook de nodige inspiratie opdoen. Misschien wel voor een stuk muziek, dat leeft onder de inwoners van Kampen. Er wordt vaak middenin het centrum een openluchtconcert gehouden.

Wilt u liever modern wonen en tegelijkertijd weten dat u dichtbij de rivier de IJssel bent, kiest u dan voor wonen in een nieuwbouwwoning aan de andere kant van de Europa-allee. Zeer nabij uitvalswegen richting Dronten en Lelystad, dat ook steeds meer uitbreidt in wonen en bedrijvigheid. U keert aan het eind van de dag weer terug naar uw eigen plek en nuttigt uw maaltijd in één van de ouderwets gezellige restaurants in het oude centrum van Kampen.

Wonen in het centrum kan boven de winkels, opgesteld langs smalle stegen met monumentale bestrating en vele bezienswaardigheden in de buurt. De meeste straten zijn autoluw en er geldt over het algemeen gebruik van eenrichtingsverkeer. Via de vele behouden stegen komt u bij geasfalteerde wegen.

De huizenprijzen verschillen niet veel met die van de meeste andere middelgrote steden in Nederland; neemt u gewoon eens een kijkje voor landelijk en cultureel bruisend tegelijkertijd!

Interessante gegevens over Te Huur Kampen

91% van de Woningen te huur heeft foto's. Gemiddeld heeft een advertentie voor Te Huur Kampen 3,6 foto's.

Het meest gezochte aantal kamers in Kampen is 2, gevolgd door 5 en 4 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Kampen in de wijken Voorstraat en Huurwoning Burgwalstraat.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Kampen, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Woning Kampen, Te Huur Appartement Kampen, Te Huur Studio Kampen. Of probeer eens wat anders met Te Huur Pand Kampen, Te Huur Bovenwoning Oude.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos