1. Benedenwoning Te Huur In Hoogeveen

  Hoogeveen
   52 m² € 11/m² 3 kamers  te huur benedenwoning hoogeveen

  € 595

  33 in hoogeveen. Indeling de indeling van de woning is als volgt: hal, toilet... De weide ligt aan de westkant van hoogeveen. Een ruim opgezette wijk, met veel groen... 

  22 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur mvgm woning

  1 week, 6 dagen geleden van Huurexpert
 2. Portiekflat Te Huur In HoogeveenNIEUW

  Hoogeveen
   60 m² € 9/m² 3 kamers  te huur appartement 3 kamers hoogeveen

  € 555

  De kluft aan de tichelwerkstraat 112 te hoogeveen. Het appartement is gelegen op... Hoogeveen is een groene stad met volop mogelijkheden voor ontspanning... 

  20 foto’s

  1 dag, 11 uur geleden van Huurexpert
 3. Bovenwoning Te Huur In Hoogeveen

  Hoogeveen
   52 m² € 11/m² 2 kamers  te huur bovenwoning hoogeveen

  € 575

  14 in hoogeveen. Indeling de indeling van de woning is als volgt: hal, toilet... Ligt aan de westkant van hoogeveen. Een ruim opgezette wijk, met veel groen en vijvers... 

  14 foto’s

  2 weken, 6 dagen geleden van Huurexpert
 4. Ontvang email alerts voor vergelijkbare advertenties

  Je kan op ieder moment opzeggen

  We zullen je alle alerts gerelateerd aan deze zoekopdracht geheel kostenloos toesturen

 5. Galerijflat Appartement Te Huur In Hoogeveen

  Hoogeveen
   60 m² € 12/m² 2 kamers  te huur appartement 2 kamers hoogeveen

  € 695

  Het haagje 55 te hoogeveen (verhuur voor bepaalde tijd) - huurperiode van 1 jaar; - het appartement is per 01 juni 2015 beschikbaar voor verhuur; - huurprijs... 

  18 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement 2 drenthe

  2 weken, 1 dag geleden van Huurexpert
 6. Appartement Te Huur In Hoogeveen

  Hoogeveen
   62 m² € 11/m² 2 kamers 

  € 695

  Keurig appartement (je kunt er zo in). Op 3e etage met lift bereikbaar. Parkeren op eigen terrein. Lokatie; hartje hoogeveen. Geen huisdieren toegestaan. Bekijk... 

  6 foto’s

  2-mei-2015 van Huurexpert
 7. Woonboerderij, Vrijstaande Woning Te Huur In Gees

  Gees
   616 m² € 2/m² 9 kamers  te huur eengezinswoning gees

  € 1.150

  In het mooie esdorp gees, halverwege tussen hoogeveen en emmen. Zeer rustig gelegen te midden... (4 km) de snelweg a37. In minder dan 20 autominuten in emmen en hoogeveen, in 35... 

  44 foto’s

  1 week, 3 dagen geleden van Huurexpert
 8. Huurwoning Te Huur In Spier

  Spier
   115 m² € 6/m² 4 kamers  te huur eengezinswoning spier

  € 725

  De bungalow is gelegen tussen de steden hoogeveen en assen. Indeling: via de entree/hal komt u binnen in de woonkamer met open keuken. De bungalow beschikt... 

  64 foto’s

  6 dagen, 12 uur geleden van Huurexpert
 9. Woning Aan De Jennerstraat Te Hoogeveen

  Hoogeveen
   100 m² € 7/m² 3 kamers  te huur woning 3 kamers hoogeveen

  € 710

  Ruim appartement met 2 slaapkamers in hoogeveen. Huurtoeslag mogelijk. Op circa 1 kilometer van het centrum van hoogeveen bevindt zich dit ruime appartement... 

  12 foto’s

  25-apr-2015 van Huurstunt - Huurstunt.nl
 10. Appartement Hoogeveen

  Hoogeveen (Jennerstraat)
   3 kamers 

  € 710

  Ruim appartement met 2 slaapkamers in hoogeveen. Huurtoeslag mogelijk. Op circa 1 kilometer van het centrum van hoogeveen bevindt zich dit ruime appar. 

  27-mrt-2015 van Jaap
 11. Woning Hoogeveen

  Hoogeveen (Tamboerlaan)
   4 kamers  te huur woning 4 kamers hoogeveen

  € 750

  Nabij het centrum van hoogeveen gelegen riante woning met maar liefst 4 slaapkamers en beschutte tuin. Gelegen aan en hofje met speeltoestellen en tegeno. 

  18-apr-2015 van Jaap
 12. Woning Hoogeveen

  Hoogeveen (Prinses IRenestraat)
   1 kamer 

  € 350

  Locatie: gemeubileerde kamer in hoogeveen. Indeling: de kamer is circa 8,5m2. De woonkamer, badkamer, tuin, schuur en de keuken dienen gedeel. 

  12-mrt-2015 van Jaap
 13. Geschakelde Woning Hoogeveen

  Hoogeveen (Op Aanvraag)
   3 kamers  te huur geschakelde woning hoogeveen

  € 750

  Omschrijving op dit moment zijn de volgende huurobjecten nog beschikbaar: object 1. Tapuitlaan 65 te hoogeveen (verhuur voor bepaalde tijd). 

  29-apr-2015 van Jaap
 14. Vrijstaande Woning Hoogeveen

  Hoogeveen (Reindersweg)
   4 kamers  te huur vrijstaande woning hoogeveen

  € 490

  Aangeboden gemeubileerde woning 5 km t.O.V. Hoogeveen. (nabij a28) algemene informatie: compleet gemeubileerde recreatiew. 

  10-apr-2015 van Jaap
 15. Appartement Hoogeveen

  Hoogeveen (Het Haagje)
   2 kamers 

  € 695

  (verhuur voor bepaalde tijd) - huurperiode van 1 jaar; - het appartement is per 01 juni 2015 beschikbaar voor verhuur; - huurprijs € 695,- per maand. 

  2 weken, 1 dag geleden van Jaap
 16. Bedrijfsruimte Hoogeveen

  Hoogeveen (Hoofdstraat)
   2 kamers  te huur bedrijfspand hoogeveen

  € 1.400

  Kantoorruimte hoofdstraat 19 te huur: twee representatieve gemeubiliseerde kantoorruimtes. Op de eerste verdieping van ons pand wat bieden wij: -. 

  22-dec-2013 van Jaap
Hoogeveen

In het zuiden van de provincie Drenthe ligt de stad Hoogeveen met ruim 38.000 inwoners. Hoogeveen ligt op een strategische positie en is dus goed bereikbaar. De stad ligt vlakbij het gelijknamige verkeersknooppunt, dat de autosnelwegen A28, A37 en N48 met elkaar verbindt. Hoogeveen heeft daardoor directe verbindingen met plaatsen als Zwolle, Ommen en Dedemsvaart in zuidelijke richting en Leeuwarden, Groningen, Assen en Emmen in noordelijke richting. De stad ligt tevens aan de spoorlijn van Zwolle naar Groningen en heeft busverbindingen naar onder andere Emmen, Meppel en Hardenberg.

Als strategisch gelegen middelgrote stad heeft Hoogeveen een ruim aanbod aan voorzieningen zoals scholen, diverse winkelcentra, een ziekenhuis en verschillende sportvoorzieningen. Deze ontbraken in het landelijke gebied dat zich uitstrekt rondom Hoogeveen en zijn daarom in de stad geplaatst. Hoogeveen is daarnaast een levendige stad waar veel te doen is op het gebied van kunst, cultuur en sport. Jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd, zoals de Pulledagen en de Cascaderun. Kenmerkend voor de stad is ook de langgerekte Hoofdstraat, met het langste waterkunstwerk van Nederland. Wat de werkgelegenheid betreft zijn er in Hoogeveen vooral veel industriële ondernemingen gevestigd.

De woningmarkt in Hoogeveen is volop in beweging en kent een gevarieerd aanbod aan verschillende typen huizen. In de stad worden veel nieuwe woningen gebouwd, zoals in de groene en ruim opgezette wijken Erflanden en Schutlanden. Kenmerkend voor deze laatste wijk zijn de 66 duurzame en energiezuinige woningen die er gebouwd zijn. Ook zijn er een aantal starterswoningen gebouwd. Hoogeveen kent ongeveer net zoveel huur- als koopwoningen.

Interessante gegevens over Te Huur Hoogeveen

We hadden gisteren 6 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 20, de afgelopen 15 dagen 29 en de afgelopen maand 67.

94% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Hoogeveen is 14,333.

Het meest gezochte aantal kamers in Hoogeveen is 3, gevolgd door 2 en 4 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Hoogeveen in de wijken Jennerstraat en Tamboerlaan.

De gemiddelde prijs per vierkante meter voor deze zoekopdracht is 5,103€/m². Met een gemiddelde prijs van 712,5€ en een oppervlakte van 139m².

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos