1. Portiekwoning Te Huur In Hoogeveen

  Hoogeveen
   92 m² € 9/m² 3 kamers  te huur appartement 3 kamers hoogeveen

  € 840

  Huur nu deze woning met een aantrekkelijke huurkorting! 1e jaar = 100 euro... Op de 4e etage aan de maaier 131 te hoogeveen. Het complex is gelegen tegenover... 

  17 foto’s

  4 dagen, 5 uur geleden van Huurexpert
 2. Bovenwoning Te Huur In Hoogeveen

  Hoogeveen
   190 m² € 5/m² 8 kamers  te huur bovenwoning hoogeveen

  € 895

  Midden in stadscentrum hoogeveen, met huisadres bereikbaar vanaf van echtenstraat maar direct gelegen boven winkel trekpleister met uitzicht over de hoofdstraat... 

  35 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur werkkamer drenthe

  2 weken, 4 dagen geleden van Huurexpert
 3. Galerijflat Appartement Te Huur In Hoogeveen

  Hoogeveen
   75 m² € 10/m² 3 kamers 

  € 725

  In het centrum van hoogeveen, in het keurig en goed onderhouden appartementencomplex "bell-state" gelegen 3 kamer appartement op de 2e verdieping met balkon (op het oosten... 

  10 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement open keuken drenthe

  17 sep. 2015 van Huurexpert
 4. Bovenwoning Appartement Te Huur In Hoogeveen

  Hoogeveen
   85 m² € 9/m² 5 kamers  te huur appartement 5 kamers hoogeveen

  € 755

  Te huur, ruim appartement met 3 slaapkamers gelegen boven winkelcentrum de nije nering. Indeling: entree; trapopgang; keuken, woonkamer ± 21 m² 3 slaapkamers... 

  3 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement 3 slaapkamers drenthe

  1 week, 2 dagen geleden van Huurexpert
 5. Galerijflat Te Huur In Hoogeveen

  Hoogeveen
   80 m² € 9/m² 3 kamers 

  € 710

  Per 1 december a.S. Beschikbaar! Gelegen in hartje centrum, goed onderhouden, 3-kamer appartement met een inpandige berging. Het appartement is gelegen op de... 

  8 foto’s

  1 week, 4 dagen geleden van Huurexpert
 6. Appartement Te Huur In Hoogeveen

  Hoogeveen
   80 m² € 8/m² 3 kamers 

  € 675

  Modern en luxe afgewerkt appartement met een royaal vierkant balkon en een ruime stenen berging op de begane grond. De woning is gelegen op de tweede... 

  30 foto’s

  5 dagen, 5 uur geleden van Huurexpert
 7. Galerijflat Service Flat Te Huur In Hoogeveen

  Hoogeveen
   65 m² € 12/m² 2 kamers  te huur appartement 2 kamers hoogeveen

  € 750

  In wooncentrum valkenstede gelegen keurig gestoffeerd 2-kamer huurappartement met bijbehorende berging in souterrain. Het appartement is beschikbaar voor verhuur voor langere... 

  7 foto’s

  3 dagen, 5 uur geleden van Huurexpert
 8. Hoogeveen

  Hoogeveen (Het Haagje)
   

  € 675

  Hoogeveen - te huur

  22 aug. 2015 van Jaap
 9. Hoogeveen

  Hoogeveen (Siemensstraat)
   

  € 3.500

  Hoogeveen - te huur

  2 aug. 2015 van Jaap
 10. Hoogeveen

  Hoogeveen (Buitenvaart)
   

  € 550

  Hoogeveen - te huur

  15 jun. 2015 van Jaap
 11. Appartement Hoogeveen

  Hoogeveen (Schutstraat)
   3 kamers 

  € 795

  Aanbiedingstekst splinternieuw en licht appartement nabij het centrum van hoogeveen met een prachtig uitzicht over de schutstraat. Het appa. 

  5 sep. 2015 van Jaap
 12. Appartement Hoogeveen

  Hoogeveen (Op Aanvraag)
   3 kamers 

  € 650

  Omschrijving op dit moment zijn de volgende huurobjecten nog beschikbaar: object 1. Het haagje 69 te hoogeveen (verhuur voor bepaalde tijd). 

  21 sep. 2015 van Jaap
 13. Appartement Hoogeveen

  Hoogeveen (Hoofdstraat)
   3 kamers 

  € 875

  Appartement/flat medio september beschikbaar: prachtig in het centrum van hoogeveen gelegen, een royale bovenwoning met een groot dakterras. 

  30 jul. 2015 van Jaap
 14. Appartement Hoogeveen

  Hoogeveen (Van Echtenstraat)
   8 kamers  te huur appartement 8 kamers hoogeveen

  € 895

  Midden in stadscentrum hoogeveen, met huisadres bereikbaar vanaf van echtenstraat maar direct gelegen boven winkel trekpleister met uitzicht over de hoofds. 

  2 weken, 4 dagen geleden van Jaap
 15. Appartement Hoogeveen

  Hoogeveen (Stoekeplein)
   3 kamers 

  € 725

  In het centrum van hoogeveen, in het keurig en goed onderhouden appartementencomplex "bell-state" gelegen 3 kamer appartement op de 2e verdieping met balko. 

  1 week geleden van Jaap
Hoogeveen

In het zuiden van de provincie Drenthe ligt de stad Hoogeveen met ruim 38.000 inwoners. Hoogeveen ligt op een strategische positie en is dus goed bereikbaar. De stad ligt vlakbij het gelijknamige verkeersknooppunt, dat de autosnelwegen A28, A37 en N48 met elkaar verbindt. Hoogeveen heeft daardoor directe verbindingen met plaatsen als Zwolle, Ommen en Dedemsvaart in zuidelijke richting en Leeuwarden, Groningen, Assen en Emmen in noordelijke richting. De stad ligt tevens aan de spoorlijn van Zwolle naar Groningen en heeft busverbindingen naar onder andere Emmen, Meppel en Hardenberg.

Als strategisch gelegen middelgrote stad heeft Hoogeveen een ruim aanbod aan voorzieningen zoals scholen, diverse winkelcentra, een ziekenhuis en verschillende sportvoorzieningen. Deze ontbraken in het landelijke gebied dat zich uitstrekt rondom Hoogeveen en zijn daarom in de stad geplaatst. Hoogeveen is daarnaast een levendige stad waar veel te doen is op het gebied van kunst, cultuur en sport. Jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd, zoals de Pulledagen en de Cascaderun. Kenmerkend voor de stad is ook de langgerekte Hoofdstraat, met het langste waterkunstwerk van Nederland. Wat de werkgelegenheid betreft zijn er in Hoogeveen vooral veel industriële ondernemingen gevestigd.

De woningmarkt in Hoogeveen is volop in beweging en kent een gevarieerd aanbod aan verschillende typen huizen. In de stad worden veel nieuwe woningen gebouwd, zoals in de groene en ruim opgezette wijken Erflanden en Schutlanden. Kenmerkend voor deze laatste wijk zijn de 66 duurzame en energiezuinige woningen die er gebouwd zijn. Ook zijn er een aantal starterswoningen gebouwd. Hoogeveen kent ongeveer net zoveel huur- als koopwoningen.

Interessante gegevens over Te Huur Hoogeveen

84% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Hoogeveen is 8,333.

Het meest gezochte aantal kamers in Hoogeveen is 3, gevolgd door 8 en 5 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Hoogeveen in de wijken Het Haagje en Siemensstraat.

De gemiddelde prijs per vierkante meter voor deze zoekopdracht is € 8/m². Met een gemiddelde prijs van € 764 en een oppervlakte van 95m².

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Hoogeveen, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Appartement Hoogeveen, Te Huur Woning Hoogeveen, Te Huur Appartement Complex Hoogeveen. Of probeer eens wat anders met Te Huur Huurwoning Fort, Te Huur Werkkamer Drenthe.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos