1. Gouda

  Gouda (Lange Noodgodsstraat)
   

  € 100

  Gouda - te huur

  28 sep. 2015 van Jaap
 2. Gouda

  Gouda (Prins Mauritsstraat)
   

  € 140

  Geen elektra aanwezig. - gouda - te huur

  28 sep. 2015 van Jaap
 3. Woning Gouda

  Gouda (Nieuwehaven)
   3 kamers  te huur woning 3 kamers gouda

  € 850

  209 te gouda te huur nette eengezinswoning in het centrum van gouda. Deze eengezinswoning uit 1930 is gelegen in het centrum van gouda. De woning h. 

  25 aug. 2015 van Jaap
 4. Appartement Gouda

  Gouda (Lekkenburg)
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers gouda

  € 576

  De inschrijftermijn is gesloten* *om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning in gouda heeft u een huisvestingsvergunning voor de. 

  16 aug. 2015 van Jaap
 5. Bedrijfsruimte Gouda

  Gouda (Houtenstraat)
   1 kamer  te huur bedrijfspand gouda

  € 375

  Aan de houtenstraat in het centrum van gouda staat deze hoogwaardige bedrijfsruimte te huur. De bedrijfsruimte beschikt over elektra (krachtstroom), tl-ver. 

  4 mei 2014 van Jaap
 6. Bedrijfsruimte Gouda

  Gouda (Houtenstraat)
   1 kamer 

  € 325

  Aan de houtenstraat in het centrum van gouda staat deze hoogwaardige bedrijfsruimte te huur. De bedrijfsruimte beschikt over elektra (krachtstroom), tl-ver. 

  4 mei 2014 van Jaap
 7. Bedrijfsruimte Gouda

  Gouda (Aakwerf)
   

  € 432

  In gouda hebben wij per direct een geweldige werkruimte beschikbaar! Bedrijfsruimte te huur voor ondernemer van 75 m2. De ruimte wordt regulier. 

  Vergelijkbare huizen: te huur ruimte zuid holland

  7 jun. 2015 van Jaap
 8. Appartement Gouda

  Gouda (Spoorstraat)
   2 kamers  te huur appartement 2 kamers gouda

  € 850

  De spoorstraat bevind zich op loopafstand van centraal station en centrum van gouda. Het appartement is v.V. Nieuwe vloeren, nieuwe badkamer en is opnieu. 

  1 week, 5 dagen geleden van Jaap
 9. Appartement Gouda

  Gouda (Spoostraat)
   2 kamers 

  € 750

  Compleet gerenoveerd appartement gelegen op de begane grond van het pand aan de spoorstraat in gouda. De spoorstraat bevind zich op loopafstand van centraa. 

  1 week, 6 dagen geleden van Jaap
 10. Appartement Gouda

  Gouda (Spoostraat)
   2 kamers 

  € 750

  Compleet gerenoveerd appartement gelegen op de begane grond van het pand aan de spoorstraat in gouda. De spoorstraat bevind zich op loopafstand van centraa. 

  1 week, 5 dagen geleden van Jaap
 11. Appartement Gouda

  Gouda (Lange Noodgodsstraat)
   

  € 790

  Een 3-kamerappartement beschikbaar in gouda, compleet gemeubileerd met zonnig balkon. Het appartement ligt de in historische binnenstad, dicht nabij alle c. 

  19 okt. 2012 van Jaap
 12. Appartement Gouda

  Gouda (Zeugstraat)
   4 kamers  te huur appartement 4 kamers gouda

  € 1.350

  Appartement gelegen in hartje centrum van gouda. Het betreft hier een geheel gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers in een rijksmonument, dat uit 2 appa. 

  3 apr. 2015 van Jaap
 13. Studio GoudaBIJGEWERKT

  Gouda (Wijdstraat)
   1 kamer 

  € 650€ 675

  Leuke studio gelegen op de eerste etage aan de voorzijde van het pand aan de wijdstraat midden in de binnenstad van gouda. Indeling: gezamenlijke e. 

  1 dag, 7 uur geleden van Jaap
 14. Woning Gouda

  Gouda (Burgvlietkade)
   5 kamers  te huur woning 5 kamers gouda

  € 1.750

  Woningomschrijving verrassende tussenwoning aan de rand van het centrum van gouda. Op loopafstand van winkels, basisschool en middelbare sc. 

  5 dagen, 7 uur geleden van Jaap
 15. Woning Gouda

  Gouda (Burgvlietkade)
   5 kamers 

  € 1.750

  Woningomschrijving verrassende tussenwoning aan de rand van het centrum van gouda. Op loopafstand van winkels, basisschool en middelbare scholen (g. 

  26 aug. 2015 van Jaap
Gouda

De sfeervolle stad Gouda: Gouda is misschien wel de oudste stad van Zuid Holland. Het is niet een heel grote stad, maar de ligging van de stad is wel heel centraal. Grote steden zoals Leiden, Zoetermeer, Den Haag en Utrecht liggen allemaal in de buurt. Via de snelweg kunt u op een heel snelle wijze in deze steden terecht komen. Wanneer u echt in een sfeervolle stad wilt wonen, dan kunt u prima terecht in Gouda. Het hele jaar door zijn er in de stad zoveel leuke activiteiten te ondernemen, dat het echt de moeite waard is om er te wonen.

Historisch wonen in de binnenstad: Gouda wordt gekenmerkt door veel historische en oude gebouwen. Er zijn prachtige woningen te koop tegen een betaalbare prijs. Sfeervol wonen kunt u onder andere doen door een grachtenpand te kopen. Deze zijn vaak al helemaal opgeknapt en gerenoveerd. Natuurlijk kunt u ook kleiner wonen, door bijvoorbeeld een appartement te huren in de binnenstad. Maar wanneer u liever buiten het centrum woont, is dit ook heel goed te doen. Er zijn verschillende wijken in Gouda waar u uit kunt kiezen. Maar voor de echte sfeer zult u een woning in de binnenstad van Gouda moeten kopen of huren.

Romantisch wonen in Gouda: Gouda staat bekend als lichtjes stad. Een avond in het jaar zijn alle elektrische lampen uit en kunt u genieten van enkel kaarslicht. Laat dit lichtjesfeest u inspireren om tot de aankoop van een woning over te gaan. Wanneer u werkzaam bent in de randstad, komt u via Gouda zo in de grote steden terecht. U kunt ook altijd nog de trein pakken, want Gouda is een centraal overstappunt voor diverse treinen. Omdat mensen voortdurend bij elkaar betrokken zijn, wordt de stad Gouda vooral ook herkend door de gezelligheid en romantiek.

Interessante gegevens over Te Huur Gouda

Het meest gezochte aantal kamers in Gouda is 2, gevolgd door 1 en 5 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Gouda in de wijken Lange Noodgodsstraat en Prins Mauritsstraat.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Gouda, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Appartement Gouda, Te Huur Woning Gouda, Te Huur Pand Gouda. Of probeer eens wat anders met Te Huur Studio Gouda, Te Huur Ruimte Zuid Holland.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos

Type woning