Prijs voor huurwoningen in Brielle (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Brielle, in de provincie Zuid Holland, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.329,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 18,24
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Brielle is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In September bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 18,54. In de volgende maand, Oktober, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 18,97 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 18,75 naar € 18,01 per m². In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 18,38 naar een gemiddelde in Januari en Februari van € 17,97 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Brielle (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. In de eerste maand, September,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.346. In Oktober blijft die prijs hangen rond € 1.377. De 2 volgende maanden (November, December) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 95, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 1.325 tot een gemiddelde van € 1.337,5 tussen Januari en Februari.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 2 kamers het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 6 % goedkoper dan het gemiddelde in Brielle van zo’n € 1.350. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 3 met een gemiddelde prijs van € 1.411. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 4 kamers, zo´n 11 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 4 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 4 / m², het gemiddelde zijnde € 17,96 / m² in Brielle. De woningen met de duurste prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 2 kamers, zo´n 15 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Benedenwoning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde in Brielle met een prijs van € 1.350. Het volgende type minder dure woningen is "Woning” met een gemiddelde prijs van € 1.390. Het duurste type woning komt overeen met "Eengezinswoning", zo’n 4 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "Woning", met een prijs van zo’n € 1.390.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "Eengezinswoning", met een gemiddelde prijs van € 14 / m², gevolgd door "Benedenwoning" aan € 18,83 / m². Het duurste type woning op basis van m² is "Woning" met een prijs van € 20,51 / m² en daarna "Benedenwoning" met een prijs van zo’n € 18,83 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs februari
Gemiddelde prijs per m² februari
Aantallen gebruikte woningen in Brielle
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.350
€ 17,96
2.836
150.058
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen